lauantai 26. helmikuuta 2011

Tehokas lauantai

Lauantai-aamun surautukset:

Ekaluokkalaiselle hanhelin trikoosta paita. Tyttö valitsi kolmesta väristä turkoosin, mikäei ollut yllätys, se on tytön lempiväri. Yleensä tykkään käyttää tehostevärisiä resoreita, mutta sattui olemaan tuo myllymuksujen turkoosi resori niin just eikä melkein saman värinen kuin trikoo, niin en malttanut olla laittamatta sitä tähän.
Punaiset housut ollut puolivalmiina varmaan puoli vuotta. Kangas saatua r-collectionin oikein joustavaa ja mukavan tuntuista collegea.



5-vuotias valitsi vihreän paidan. Hihoihoista olis tullut niin justiinsa, kun kangasta oli niin hintsusti, niin piti laittaa perinteiset resorit hihansuihin. Kaavana kummankin tytön paidassa Ottobren cws-A.



Nämä violetit housut on oottaneet ommeltuna myöskin sitä oikean väristä resoria, joka on siis iikku-kiikusta. Housut on tehty kaveriksi Kameleont Designin siilipaidalle. Housut leikelty ilman kaavoja, nyt harmittaa kun en älynnyt taaskaan piirtää kaavoja, kun tarvis nuita housuja lisääkin. Pitää koittaa nuista valmiista housuista piirtää.


1 kommentti: