torstai 10. helmikuuta 2011

T-paitoja pakkaspäivänä

Mikäs sen parempaa ajanvietettä, kun ulkona on -30 astetta ja takassa loimuaa tuli. Loppuu ne joskus nämä pakkasetkin ja vielä se kesäkin tulee, joten hurruuttelin tänään pinon t-paitoja. Nuo oli jo aiemmin leikattuja ja vähän aloitettukin, mutta kaksoisneula hajosi silloin kun näitä aloittelin, enkä ole saanut uutta hommattua. Pinon kaksi paitaa on näkynyt jo aiemmassa postauksessa. Yksi odottaa vielä ompelua, kun loppui aika kesken.


Tästä tykkään ihan hirveästi,värit on kivat. Takakappale myös tuota michas stoffecken tähtikangasta. Tähän meni loppu tuosta kankaasta ja taisi tulla niitä painovirhepaholaisiakin johonkin (joita tässä kankaassa oli), mutta ei niitä onneksi paljoa huomaa. Etukappaleen trikoo eurokankaan palalaarista, resorit myllymuksuilta ja silityskuva Michas stoffeckelta. Näyttää kuvassa jotenkin valjulta, mutta tää on niin ihana =)Kaavana Ottobren papana 80 cm suurennettu kokoon 86/92.Näissä sama kaava kuin valaspaidassa. Värikäs kukkakangas Löytöpalasta, pikkukukkainen kangas Michas Stoffeckelta. Oranssi (=persikka) ja keltainen resori ikasyrin salaisesta paketista ja on kyllä sen värisiä, etten ihan heti uskonut nuille käyttöä löytyvän. Mutta löytyi sentään jotakin, sopii minusta hyvin nuiden  paitojen kanssa.


5-vuotiaan paita Ottobren cws-kaavalla. Hihat näyttää hassulta, pitälyhentää ens kerralla enemmän.

6 kommenttia:

 1. tosi herkullisia väriyhdistelmiä. Värikkäät resorit sopii tosi kivasti..

  VastaaPoista
 2. Ihanan värikkäitä yhdistelmiä ja tuo valaspaita on tosi suloinen :)

  VastaaPoista
 3. Ihania, raikkaita teeppareita.

  Myös tuo Jotain sittenkin... postauksen hame on mainio. Enempää en sitten vielä ole ehtinytkään tutustumaan, kun vasta äsken blogiisi tupsahdin. Seuraamaan kuitenkin jään. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos =) Piristävää lukea kommenttejanne ja Lissu tervetuloa seuraamaan =)

  VastaaPoista