keskiviikko 23. helmikuuta 2011

neiti-setti ja arpajaispalkinto

Eilen-illalla surautin valmiiksi nämä jo aikaisemmin valmiiksi leikatut paidan ja housut. Paidan trikoo Hanhelista, housujen college kirppislöytö ja resorit Myllymuksuilta.  Nämä housut menee kirppispöytään, kun on liian lyhyet omalle tytölleni ja meillä näitä on jo kahdet, eli tuohonkin paitaan löytyy kaveriksi sopivat. Onkohan 4e ok-hinta tuommoisista uusista perushousuista..?Sitten nämä ihanuudet, jotka saapui tänään postissa. Voi että nämä on suloiset. Voitin nämä neljä hernepussia siis Nöpsis by Pintsen blogista. Kiitos paljon.


Sitten esittelen vielä meidän vanhojen, kulahtaneiden trikoovaatteiden uuden elämän, anopin käsissä syntyneet. Minä en osaa virkata muuta kuin ketjusilmukkaa.. Näitä koreja on meillä monenkokoisia ja -värisiä. Tässä uusimmat, lasten vanhoista pyjamista, tyttöjen huoneeseen pikkukrääsälle.

3 kommenttia:

  1. Hienoja ja hienot ovat housutkin. 4e ei varmasti ole liikaa laatuhousuista, mutta juuri en kirppiksellä saanut muutamaan kertaan käytettyjä Tuttacollegehousuja eurolla kaupaksi. Millään en kyllä uusia 4e halvemmalla malttaisi myydä, kauppaonnea!

    VastaaPoista
  2. Laita huutikseen, kirpparilla ei sillä hinnalla ehkä menee, ihmiset haluavat kaiken ilmaiseksi...

    VastaaPoista
  3. Kirppis on tosiaan aika huono paikka myydä uutta, ei taho liikkua ja 4e on mielestäni aivan liian vähän. Huutonet tai taitomaa vois olla parepi paikka, mist vois saada oikeaa hintaakin :)

    VastaaPoista