keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Vaahtokarkki ja suffeli...

Se mulla tuli näistä vaatteista ekana mieleen kun tytölle puin. Oon ihan rakastunut tuohon rouva rosendot-trikooseen. Tosin mietin, onko se liian yöpukumainen ja en ole vielä päättänyt ;) Pyjamat siitä meinasin tehdä, mutta tuntuu haaskuulta laittaa ihana kangas pyjamaan (joo meillä lapset nukkuu vanhoissa virttyneissäkin pyjamissa ja ne palvelevat niin pitkään kun päällä pysyvät, joulupukilta saavat yleensä uudet).
No, tämmöinen setti tästä tuli. Onhan tuo melko pinkki, mutta ihanaa vaihteeksi, meillä kun ei ihan hirveästi pinkkejä ja vaaleanpunaisia vaatteita ole koskaan ollut. Trikoo ja resori Hanhelista. Housuja tein kahdet ja kolmannet (meille liian pienet tosin) leikkasin myös, mutta resori loppui kesken. Housujen hyvälaatuinen collegekangas joskus kirpparilta löydetty.

Nyt tämä painelee äkkiä ompelemaan, vapaapäivä kun on. Pari tuntia aikaa ennen koululaisten kotitumista. Jospa sitä pari vaatetta sais tehtyä, ku oikein tehokas koittaa olla ;) Mukavaa pakkaspäivää!



Lisätäämpä tähän samaan postaukseen tämä äsken valmistunut setti. Paitaa ommellessani tuli mieleen lapsuuden kauppareissut ja äitin useasti ostama suffeli =)
Paidan trikoo myöskin Hanhelista, ihanan napakkaa ja hyvälaatuista trikoota.
Housujen sydänvelour Ikasyriltä. Paidan aplikaatiot velourtilkkuja. Aplikointi ois voinut olla vähän ylempänä, mutta menee nuinkin..
Resorit jämiä ja housuihin ei riittänyt (oikean sävyistä) ruskeaa niin laitoin sitten valkoiset. Voi käyttää yhdessä tai erikseen.





11 kommenttia:

  1. Ihanan herkulliset setit! Mullakin olis tota sydänvelouria tuolla, mutta en raaski tehdä siitä mitään etten vaan kämmää :D Keskityn vaan ihailemaan muiden tuotoksia!

    VastaaPoista
  2. Oi mitä settejä! Varsinkin tuo sydänsetti aiheutti ihastunutta huokailua :)

    VastaaPoista
  3. Tuo sydänpusero on kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi kiva :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos ihanista kommenteista! Meillä vaan toimii parhaiten nuo ihan perusvaatteet,kaikki monimutkaisemmat jää kaappiin ja vähälle käytölle. Jossain mielenhäiriössä leikkelin yhdet haalarihousutkin ja nyt tympäsee ees ommella niitä, ku tietää, että ne unohtuu kaappiin pari kertaa päällä käytyään, niinkuin edeltäjänsäkin.

    VastaaPoista
  5. Voi kun ihanat setit!!!
    Blogissani sinulle jotain :)

    VastaaPoista
  6. Ihanat setit!! Tykkään hirmusti tuosta sydänsetistä, jotenkin niin suloinen yhdistelmä!

    VastaaPoista
  7. Aivan ihania, molemmat! Ihan ihastunut.

    (Tässä taas piristän itseäni kesken opparin kirjoittamisen ;) )

    VastaaPoista
  8. Aivan syötävän suloinen tuo sydänsetti!!! Ihania ompeluksia sinulla täällä muutenkin, taidan klikata itseni lukijaksi samantein :)

    VastaaPoista
  9. Ihania vaatteita täällä sinulla. Käypä blogissani kurkkaamassa, olet voittanut arvonnassa!! :)

    VastaaPoista
  10. Sydänkankaasta tulee hienot housutkin, pitää tilata kangasta lisää :)

    VastaaPoista