sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Laskiaista ja laiskiaista ;)

Mukavaa laskiaissunnuntain iltaa kaikille!

Mua laiskottaa nyt ompelu ihan tosissaan. Tätä yhtä pientä paitaa lukuunottamatta en ole saanut viikkoon aikaiseksi mitään. Samalla tutulla mallilla ja kaavalla kuin aiemmat oman kuopuksen paidat tein tämän bambipaidan hoitolapselle synttärilahjaksi. Trikoo eurokankaasta (hyvälaatuisen oloista), aplikaation ruskea trikoo sampsukasta ja resori Hannan kankaasta.Hiihtoloma alkoi minulla ja koululaisilla. Ohjelmassa mm. esikoisen 13v-synttärit ja loppuviikosta pientä reissuntynkääkin =) Tässäpä muutama kuva tämänpäiväiseltä pilkkireissulta:

Pienimmät keskittyivät innoissaan pilkkimiseen...
Isommat laskivat mieluummin mäkeä ja leikkivät jäällä


Välillä hörpättiin kuumaa kaakaota ja laskiaispullaa (jaa-a, pulla tais mennä jo ;))


Saaliina yhteensä yksi pikkuinen särki, mutta mukavaa oli. Kotona odotti ihana lihantuoksu; 5 tuntia leivinuunissa muhineet ripsiluut, nam.

5 kommenttia:

 1. Aika hyvä saalishan tuokin. Mekin käytiin pilkkimässä eikä saatu mitään. Nyt kannattais sitä hiihtoa testata kun on niin mahtavat hiihtokelit :D Kävin hiihtämässä miehen suksilla kun omat on niin huonossa kunnossa.Monot vähän liian isot,pilas tunnelmaa, mut muuten olo ku Johaugilla ;)

  VastaaPoista
 2. Joo, pääasia, että joku kala tuli, niin lapsetkin uskoo, että se on mahdollista. Kolme talvea pilkillä kuljettu ja tämä oli ensimmäinen saalis ja senkin sai lasten kummisetä ;) Liekö vika vehkeissä, paikassa vai itse kalastajissa? Voih, kun uskaltaisikin suksien päälle. Missähän sitä sais yksinäisyydessään harjoitella?

  VastaaPoista
 3. Me käytiin matkajärvellä ja siellä oli sunnuntaina paljon hiihtäjiä. Mut eipä niistä tarvi välittää... (mäkin olin aika usein teiden tukko, mutta kyllähän ne nopeat ohi pääsee kun tietä antaa)Hiihtomajalla on melkee aina porukkaa... Miten se teidän lähellä menevä tie sinne pellon suuntaan? Jos se on hyvin aurattu ja jos siinä ei ole älytöntä liikennettä niin siinähän vois ottaa tuntumaa ;) Niin, oliko sinulla perinteiset vai luistelutyylin sukset, vähän riippuu siitäkin missä hiihtää.

  VastaaPoista
 4. Näyttääpä hauskalta teidän hiihtoloman aloittelut ja tosi kivoja ompeluksia sinulla täällä. Jään vielä lueskelemaan... Mukavaa hiihtolomaa!

  VastaaPoista
 5. Oi, mikä superihana bambi!! Tosi tyylikäs!

  VastaaPoista