perjantai 4. helmikuuta 2011

Koikkeliinin pöksyt

Tässäpä alkaa olla sen verran terve, että pakkohan sitä oli ompelukoneen ääreen hakeutua. Nuorimman vaatteet alkaa jäämään kaikki pieneksi ja sitäpaitsi voi hyvällä omalla tunnolla ommella uusia kankaita kun on ensin tuhonnut vähän vanhoja ;) Nämä kahdet housut siis valmistui kankaanjämistä ja sain leikattua vielä monet lisää, mutta ensin pitäis saada tummat langat saumuriin ennenku niitä pääsee surruuttelleen. Nämä on leikattu muokatuista anis-housuista (80cm) lisäten vaan pituutta kun se on ainoa mikä entisissä loppuu kesken.

Viidakkovelour ja turkoosi resori Ikasyriltä salaisessa kangaspaketissa tulleita.
Beige velour ja turkoosi kukallinen jotain pikkutilkkusia, joista yhdistelemällä sai tuon verran aikaan.Tässä puuhassa onnistuu jopa kuvata. Mikäs sen mieluisampaa ja parempaa puhaa 1,5 vuotiaalle kuin leikkiä isosiskojen sylvanian families-leluilla. Joka näitä leluja tuntee, niin tietää, että ne pienimmät tilpehöörit on suunnilleen kärpäsenkakan kokoisia. Mutta ei se haittaa. Pikkuneiti rakastaa niillä leikkiä ja hyökkää aina yläkertaan päästyään ensimmäisenä leikkimään niillä.2 kommenttia:

  1. Hauskoja housuja :) Meidän vuosi ja kahdeksankuukautta vanha poika oli haltioissaan tänään, kun sai leikkiä äitin neppareilla samalla kun nepitin vaippoja :D

    VastaaPoista
  2. Tosi hineot housut!!! Meidän likka kiipeile isoveljien sänkyyn tutkimaan heidän aarteita;)

    VastaaPoista