perjantai 22. huhtikuuta 2011

Ruskeaa ja valkoista


Siili-setistä innostuneena tein samoilla kaavoilla pari settiä lisää. Housujen kaava oma, paidan kaava Ottobren papanapaidasta (80cm) muokattu ja suurennettu (kun en ole jaksanut piirtää isompia kaavoja).
Norsutrikoo, tummanruskea ja luonnonvalkoinen trikoo Jofotexilta. Tuota norsutrikoota tilasin mustana ja ruskeana (tämä on siis ruskeaa) ja musta oli huomattavasti parempilaatuista. Siitä oon tehnyt paidan 5v:lle ja sitä on pidetty ja pesty paljon ja on edelleen kuin uusi toisin kuin tämä ruskea kangas, joka haalistui nähtävästi jo ensipesussa. Musta oli myöskin pehmeämpää. Luomulaatuisia taisivat olla nämä kaikki kolme trikoota. Tuo luonnonvalkoinen on aivan ihanan pehmoista. Shortsit leikkasin samalla kun en muistanut, että olin jo aiemmin leikannut melkein samanlaiset shortsit sampsukan ruskeasta trikoosta. No, tarviihan niitä kohta, toivottavasti.
Täällä on aurinko paistanut ja lämmintä piisannut tänään niin, että melkein koko päivä tuli touhuttua pihalla; haravointia, mansikkapenkkien siistimistä, trampoliinin kasausta ja grillaamista. Saapa nähä millon ehtii taas ompelemaan.

5 kommenttia:

  1. Onpa kauniita! Tosi kivasti sopii vaaleisiin vaatteisiin tehosteväriset tikkaukset :)

    VastaaPoista
  2. Ompas ihania! Tuo valkoinen norsupaita aplikaatioineen on aivan upea. Teidän pääsiäisenvietto kuulostaa mukavalta. Meillä meni kaikki suunnitelmat mönkään kun mä onnistuin sairastumaan (aina käy niin, että lomalla sairastetaan) :(

    VastaaPoista