keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Pipopläjäys

Trikoonjämät pois kaapeista, pipokokeiluja kevääseen siis.
Sen enemmittä puheitta, kuvat kertoo :) Tuossa on vaan osa, osasta tuli liian isoja ja pieniä meidän perheen päihin. Vihreä ticketin plain rain huutisostos (käytetty). 80 cm kooltaan ja just passeli meidän 1v 8kk ikäiselle. Onhan tuo vähän poikamainen, mutta on meillä pinkkiäkin  vastapainoksi ;) Hulluilta päiviltä tulossa se ticketin pallokuosinen setti koossa 86 ja 5v:lle 116cm. Ja kirppis-reimatec 80cm oottaa kaapissa lumien sulamista myös. 5v:llä on vähän sitä sun tätä isosiskolta jäänyttä (2 remun pukua, jonathanin haalari, lindexin takki ainakin).
Tämän pipon (ja toisen samanlaisen) tein Marjuskalta saamani ohjeen mukaan Puro-langasta, joka oli hyvin kaapissa marinoitunutta. Ei oo mun juttu tämmöset neuletyöt, ei vaan huvita vaikka lopputulokseen olen tyytyväinen. Pipot on sopivat (tai no vähän reilut) 5v:lle ja 8v:lle. Meneepähän ens talvenakin vielä.


PS. Maltattehan odottaa arvontaa. Minä sen kyllä järjestän ihan varmasti. Mutta ihan just nyt ei riitä resurssit, vaikka arpajaispalkintoja oonkin aloitellut tekemään. Kävijälaskuri  "pyörii" semmoista vauhtia, että ihan päätä huimaa. Lukijoitakin yhtä vaille 60! Kiitos taas teille kaikille. Jättäkää rohkeasti kommenttia joskus, ois kiva tietää ketä te kaikki olette =)

5 kommenttia:

 1. Hienoja, kuvissakin :D Mallilla on kyllä aina niin loistavat ilmeet ;)

  VastaaPoista
 2. Pipohulluutta :D Itse ompelin tänään ihan ensimmäisen piponi ja kylläpäs ne tulee nopeasti ja niihin tosiaan saa kätsysti tuhottua kaikki trikooriekaleet. Taidanpa tehdä lisää...
  Mistä on muuten tuo hirviötrikoo? Näyttää kivalle :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos =) Aeno, örkkitrikoo on Iikku-kiikulta, ihanan pehmoista ja joustavaa jerseytä.
  tuon kuopuksen pipot (varsinkin yksinkertaiset kesäpipot) tulee tosi pienistäkin palasista. Isommat tytöt on vielä ihan ilman pipoja kun en vielä kajonnut isompiin kankaanpaloihin, enkä oikein muista minkäväristä välikausivaatetusta heillä on.

  VastaaPoista
 4. Voi että. Mikähän siinäkin on, että minusta pipon tekeminen on ihan ylivoimaisen vaikeaa. Tänään jo melkein kokeilin, mutta päätin sitten ommella verhot loppuun..

  VastaaPoista