tiistai 10. toukokuuta 2011

Pitkästä aikaa päivittelen

Ompas tullut taukoa blogipäivityksiin. Oma tietokoneeni on rikki ja muutenkin on ollut monenlaista kiirettä, että ompelutkin on jääneet aika vähälle. Jotain perusvaatteita on kuitenkin tullut tehtyä ja laitan nyt niitä tähän, ettei blogi ihan kuole hiljaisuuteensa ;)

Aloitampa uusimmista, eli eilen ompelin kaverin lapsille t-paidat.  Nämä paidat kaksosille. Trikoo ja velourkuvat+kirjaimet  Michas stoffeckelta, Kiitokset Iloiselle Kirpulle kimpan järjestämisestä. Resori myllymuksuilta.

Tämmöinen 5-vuotiaalle pojalle: (trikoo Eurokangas, silityskuvat Michas stoffecke, resori Myllymuksut)Tämmöinen toisen kaverin 6-vuotiaalle pojalle (trikoo vaihdossa saatua, resori myllymuksut):


Omat tytöt sai velourcaprit. Velour ja resori Jofotexiltä. Tästä kimpasta kiitos kuuluu Tosimummolle.


Ekaluokkalainen sai velourhousut samasta turkoosista kuin yläkuvan capritkin:


Jotain pipoja yms pientä on kans tullut tehtyä, mutta ovat menneet käsistä, etten ole kerennyt kaikkea kuvata. Mistä ihmeestä sitä saisi lisää tunteja vuorokauteen ja vähän energiaa ja voimia kans? Tuntuu siltä, että tarvetta ois kun pitäis pystyä niin moneen yhtä aikaa :/ Onneksi sentään aurinko paistaa ja sen avulla jaksaa paremmin =)

3 kommenttia:

  1. Aivan ihanat nuo kaksosten paidat.
    Jotenkin tää kevät saa aikaiseksi kroonisen aikapulan, kaikki pitäisi saada tehtyä nyt heti ja samaan aikaan... =)

    VastaaPoista
  2. Kivoja! Nuo nimipaidat varsinkin. Caprit on olleet toteutuslistalla mutta vasta ajatustasolla.
    Täälläkin aikapula vaivaa. Kevät aiheuttaa aina hirmuisen ulkohommien suman ja lisäksi vielä vauvan syntyminen lähestyy uhkaavasti. Tekemistä tietty olis iso pino. No tehdään mitä ehditään... :-)

    VastaaPoista