torstai 14. huhtikuuta 2011

Ihana ihana siilisetti

Tämän setin tein eilen illalla. Siilijerseyn palasen ostin ompelukerhotutulta ja siitä tuli juuri ja juuri 86cm paita ja jäi vielä pikku palanen, josta sain mustan trikoon (jofotex) piristykseksi lahkeisiin pätkät. Uskotteko, jos kerron, että violetti on se väri, jota olen inhonnut monta vuotta? Musta on toinen inhokki, jota en ole koskaan itsellä tai lapsilla voinut käyttää. Ilmeisesti näistä pakkomielteistä voi parantua ;) Tämä setti on NIIN ihana, tämmöisiä lisää meille kevääksi/kesäksi. Eipä meillä olekaan kuin nuita velourhousuja, että eiköhän tässä hyvällä omalla tunnolla voi helppoja pikku leggareita ommella hurruutella =)


  Virpomisoksia on tehty isompien lasten kanssa ja pääsiäisruohotkin alkaa olla jo sen mittaisia, että kissa käy niillä välillä herkuttelemassa.4 kommenttia:

  1. On kyllä sievä setti, tuo violetti on ihana väri:).

    VastaaPoista
  2. hei,mullon sitä vaaleanpunaista tähteä noin puolen metrin pala.haluatko ostaa pois?

    VastaaPoista
  3. Ihana! Aivan hurmaava! Mä taas tykkään käyttää itselläni mustaa (tyypillinen suomalainen) ja violettia löytyy sekä minulta että tytöltä:) Se on kyllä jännä väri. Välillä minulla tulee ihan kamala pakkomielle siihen, ja sitten jos sitä on liikaa niin alkaa jo tuntumaan päänsäryltä :P tulee tunkkainen olo... Mutta kohtuudella käytettynä violetti on aivan ihana!

    VastaaPoista