lauantai 2. huhtikuuta 2011

En ole unohtanut

Lupasin, että pistän arvonnan pystyyn, kunhan 5000 käyntiä menee laskurissa rikki. Sehän meni nopeammin kuin osasin kuvitellakaan ja kohta on jo 5100. Uskomatonta. Kiitos teille kaikille, jotka täällä käytte ja erityisesti lukijoilleni, joita on tullut tasaiseen tahtiin lisää. Määrä on yli tuplaantunut muutamassa kuukaudessa. Kiitos teille kaikille, jotka pysähdytte hetkeksi ja jätätte edes pienenkin viestin käynnistänne, ilahdun niistä jokaisesta, joka kerta tosi paljon.

Itsestä tuntuu välillä, että postaukset on käyneet entistä yksitoikkoisemmiksi;
ompeluaika on nyt ihan minimaalista ja isohin projekteihin ei ole energiaa eikä aikaa, mutta nämä pienet ompelut saa mielen pysymään pirteänä ja saa sopivasti iltaisin hetkeksi ajatukset pois kotitöistä ja lapsista.
Arvonta on tulossa piakkoin, ensin minun on päätettävä mitä arvotaan =)

Tänä aamuna pikkuneidin avustamana valmistui tämmöinen valaspaita iikku-kiikun trikoosta. Tämäkin on odottanut viikkokausia leikattuna, että päätän resorin värin. Sen siis pti olla joku muu kuin valkoinen. Mutta empä keksinyt mikä tuohon olisi käynyt, niin olkoon nyt sitten valkoinen ;)5 kommenttia:

 1. Perussettejäki on ihan kiva lukea :)
  Monesti kangas näyttää paremmalta valmiissa vaatteessa kuin kankaana kuvattuna (toisaalta huono, ku sit tekee mieli tilata :D )
  Mä käyn joka postauksen lukemas, kommentointi on vaan viimeaikana ollut vähäisempää (kiirus ja lisäksi hyvin usein 2v änkeää syliin, koita sii sit kirjoittaa jotain).

  VastaaPoista
 2. Sama kuin Sanilla, joka postauksen käyn lukee, aina aei vaan ehi kommentoimaan. Mutta hienoja nää siun jutut on!

  Kiva tää valaspaita. Ite olisin varmaan kanssa laittanu valkoiset resorit. Toisaalta, ois voinu käydä jotkui kirkkaatkin, mutta jeps, valkoinen on varma valinta ja siksi olisin itekin päätyny siihen :) Aivan uskomatonta, Iikku-Kiikku on ihan mein lähellä mutta en ole kertaakaan käyny! Ihastelen vaan kankaita netistä.

  VastaaPoista
 3. Valkoiset resorit olisin varmaan itsekin laittanut, kivan raikkaan näköinen noin :)

  VastaaPoista
 4. Sinun postauksia on kiva lukea ja sinun käden jälki ja kankaat on aivan ihania!
  On niin mukavaa että on vielä ihmisiä jotka tekee itse eikä vain osta kaupasta :)
  Mulla on jemmassa aika paljon kankaita, ne oottaa sitä hetkeä ko kerkeää niistä jotaki tehhä :D sitä ootellessa ihastelen sinun tuotoksia säännöllisesti!

  VastaaPoista