perjantai 14. tammikuuta 2011

Vihdoin...kangasostoksilla

Kesän jälkeen en ole ostanut/tilannut juuri mitään kankaita. Yhden ikasyrin salaisen kangaspaketin tilasin joulukuussa ja sen lisäksi kolme metriä kangasta ja vähän resoria tarpeeseen. (Muistaakseni). Hoitovapaalla ollessa ei ole ollut yksinkertaisesti varaa ostaa mitään ylimääräistä ja samalla oon kyllä saanut hyvin käytettyä jo olemassa olevia kankaita hyödyksi.. Ennen shoppailin lapsille vaatetta tosi paljon ja jatkuvasti, nykyään ostan sisävaatteista oikeastaan vaan sukat, alusvaatteet ja juhlavaatteet ja joskus jos tulee jotain ihan älytömän ihanaa vastaan, joka on pakko saada tai on tosi hyvässä alennuksessa.

Julistan siis kangasostolakkoni päättyneeksi ja ostan hyvällä omallatunnolla kankaita, joista toivon mukaan ehdin joskus ompelemaan lapsille vaatteita ;) Aloitin tänään (tai oikeastaan viimeviikolla kun tilasin Sampsukalta muutamaa trikoota). Tänään kävin Eurokankaassa ja Löytöpalassa ja ohan kiva kasa lähti kankaita mukaan. Eurokankaasta lähinnä edullisia palakankaita perusvaatteisiin, en oikein mitään inspiroivaa sieltä löytänyt. Löytöpalasta sen sijaan löysin tosi kivat hame- ja paitakankaat tytöille.  Sampsukan trikoista on jo paidat leikattuna ja jospa viikonlopun aikana saisin jossain välissä ommeltua ne.

Tämmöisiä lähti mukaan tänään

2 kommenttia:

  1. Hieno lakko ollut sulla!

    Mullon joskus ollut tuota sinipohjaista kukkakangasta, harmi ettei täällä ole tuota punaista, se on kivan näköistä. Sais mukavan mekkosen kummityttöselle..

    VastaaPoista
  2. Mulla on just tuo, ettei ole kotiäitinä varaa ostella kankaita varastoon. Aikalailla tarpeeseen pitää ommella ja kankaita tilatessa jo tietää mitä mistäkin tulee ja koittaa tilata oikea määrä. Sitä olen jo nyt miettinyt, että käykö siinä sitten niin, että kun menee töihin ja rahaa on ehkä vähän enemmän, ei olekaan enää sitäkään vertaa aikaa ommella kuin nyt..?

    VastaaPoista