sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Hamekaavan testailua

8-vuotias tykkää hirmuisesti hameista. Se sama tyttö, joka ilmoitti heti puhumaan opittuaan, ettei laita mekkoa tai hametta päällensä kun ei isoveljilläkään ole ;) No, koitti sekin päivä kun ei muu kelpaisi, vaikka jo muuta kerkesin luulla..Jatkuvasti valittaa, kun on vaan kaksi hametta.
Ostinkin perjantaina tytöille babycord-samettia hameita varten. En kuitenkaan uskaltanut alkaa nuita ihania kankaita leikellä suinpäin ilman hyvää kaavaa.
Kaapista löytyi juuri riittävästi ohutta vakosamettia, joka tuli meille miehen tädiltä saadussa tilkkupussissa kesällä. Pidin tuota aika mitäänsanomattoman värisenä ja sitähän se onkin, mutta yllättäin valmiina hameena näyttääkin ihan kivalta.  Tytöt ei voi sietää kiristäviä vyötäröitä, joten tämä resorivyötärö on hyväksi todettu jo aiemmissa hameissa.  Tämän hameen tein neljästä palasta, joista kaksi on nyt erinpäin, sen huomaa ainakin läheltä katsoessa ja kangasta silittäessä (kuten velourissa, mutta tässä se ei ole niin selkeästi erottuvaa kuin velourissa). Kun ei kangas riittänyt muuten niin ajattelin, että testikappaleessa ihan sama.

Ärsyttää nämä pimeät kuvat. Tulis jo kevät ja kunnolla valoa. Kaikenlisäksi paheeni on kuvata iltaisin kun sen saa tehdä rauhassa, niin eihän niistä hyviä kuvia silloin tule. Pitäs kantaa vaatteet ja kamera pihalle..Kangaskin ruttuinen kun pussinpohjaltakaivelin ja laiskana en jaksanut silittää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti