tiistai 25. tammikuuta 2011

Jotain sittenkin...

Jippii, saimpahan jäjestettyä itelleni tunnin ompelukoneen ääressä kun oikein yritin ;) 4v naapurin kyydillä liikkariin, isot pojat pelas wiitä ja 8v touhusi oikein mielellään pikkusiskon kanssa "ihan rauhassa kahdestaan" sen tunnin =D
"Lapsenlikalle" surahti sillävälin tämä jo odotettu hamonen. En tehnyt sitä edellisen hamekokeilun kaavalla vaan leikkasin summanmutikassa kahdesta kappaleesta.
Resoriksi valitsin punaisen, kun tuohon sopi monen väriset, mutta punainen on punainen ja hametta kokeillessa kommentti oli "äiti nää on just mun lempivärit tässä, onneksi ei mitään vaaleanpunaista tai pinkkiä" :)
Sovituskuvia en jaksanut alkaa ottaan kun kaikki muut vaatteet oli niin eriparia tytöllä päällä. Nämäkin kuvat on ihan surkeat. Onneksi tänään näkyi jo ihana aurinko useamman tunnin (tosin pakkasta olikin sitten sen verran reippaasti, että vietettiin pirttipäivä).  Tosin minä kuvailen yleensä yöllä, että eipä se aurinko paljoa taida auttaa tähän ongelmaan. Alemmassa (lähi)kuvassa näkyy hameen oikeampi väri, tuommoinen ihana tumma turkoosi pohjaväri. Kangas on babycord-samettia Löytö-Palasta. Resori myllymuksuilta.2 kommenttia:

  1. Käytkö kurkkaamassa =)
    http://kaikkiyhdestkoost.blogspot.com/2011/01/tunnustus.html

    VastaaPoista