lauantai 29. tammikuuta 2011

Keväinen setti

Paita-hame setti valmistui perjantai-iltana.
Hame babycord-samettia (löytöpalasta), resori Ikasyrin ihanaa pinkkiä. Hameen vyötärölle venyttäessä tuo resori ei kuitenkaan palautunut vaan vyötäröstä tuli ihan liian löysä, joten lisäsin vyötärölle kuminauhan resorin sisään. Leikkasin tämänkin hameen suoraan kankaalta, ilman kaavaa. Taskut lisäsin pieniä aarteita varten.
Paita tehty ottobren cws-a-paidan kaavalla. Lila trikoo kaapissa marinoitunut kirppislöytö.  Lintu-aplikaatioon lisäsin aaltonauhasta ja puuhelmistä jalat. Tykkään. Toivottavasti neitikin tykkää. Tarkoitus oli sovitella, mutta tytölle iski yöllä oksennustauti niin on sen verran nuutunut, etten viiti alkaa pyytää pukemaan. Pitäkää peukkuja, ettei tauti kaada meitä kaikkia. Mää en kestä, kun vihaan ja pelkään tuota tautia niin paljon.
Meillä käy aina näin, että kun on yhteinen viikonloppuvapaa tai loma ja varsinkin jos on jotain suunnitelmia niin joku sairastuu =( Onneksi en ollut tämän päivän suunnitelmista vielä ääneen puhunut lapsille...

Jospa saisin tänään vaikka leikeltyä jotain. Paitoja tarvis ainakin ja housujakin, mutta niihin ei taida olla paljoa kankaita..8 kommenttia:

 1. Kaunis setti ja hieno applikaatio! Kyllä valitettavasti lapsiperheessä suunnitteleminen on mahdoton, sairaudet eivät kulkee kello kaulassa! Onneksi itse olet terve!

  VastaaPoista
 2. Kiva asu! Hauskat nuo linnun jalat. Kiitoksia myös edellisen postauksen tunnustuksesta. Koitanpa vastata siihen pian. :-) Niin ja paranemisia pikku potilaalle!

  VastaaPoista
 3. Heips! kävit blogissani osallistumassa arvontaan, voisitko vielä tarkentaa minkä palkinnon arvontaan otat osaa? :)

  VastaaPoista
 4. Kiva setti :) ja noi jalat on hauskat :D

  VastaaPoista
 5. Nuo jalat on kyllä hauskat. Katselin aiempiakin juttuja ja teillä ilmeisesti tykätään roikkuvista jutuista :)

  VastaaPoista
 6. Linnun jalat on tosi hauskat! Paljon kivemmat kuin kankaaseen tavallisesti aplikoidut.

  VastaaPoista
 7. Tää lintu jalkoineen on aivan ihana! Tykkään kyl väriyhdistelmästä tosi paljon. Toivottavasti vilahtais joskus ohi livenä että vois ihastella;)Taitaa parilla merkillä olla nyt pinnalla nuo väriyhdistelmät.

  Sielläkin ollaan sairasteltu :( Meillä ei lapset (koputtaa puuta) mut multa tää räkätauti/yskä ei ota hellittääkseen.

  VastaaPoista
 8. Kiitos ihanista kommenteistanne. Olen aina inhonnut kaikensävyistä violettia ja tuokin kangaspala (kirpparilta) on ollut ikuisuuden kaapissa oottamassa sopivaa käyttökohdetta. Nyt kun tuon hamekankaan ostin, niin tiesin heti, että tuo violetti pääsee paidaksi ja oikeastaa tykkään tuosta tuon pinkin kanssa tosi paljon. Ja Anu, eiköhän sitä päälläkin joskus näy, silloin kun ei oo pesussa (siellä se on nimittäin nytkin, likapyykkikorissa, kaakaot rinnuksilla...)

  VastaaPoista