maanantai 31. tammikuuta 2011

Pari t-paitaa

Sunnuntai-iltana surahti pari t-paitaa kesä mielessä jo..Nuorimmalla taitaa olla kaksi t-paitaa ja eipä nuita ekaluokkalaisellakaan monta sopivaa ole. Joten tässäpä pari. Näitä on tulossa lisää kunhan ehtisi vaan...


Ja arvatkaas mitä?? No tottakai pesukone otti ja sanoi sopimuksen irti eilen. Onneksi sain sentään yrjöpyykin pestyä (kone jauhoikin lähes taukoamatta pe-alkuyöstä lauantai-iltaan, kun sitä pyykkiä vaan tuli ja tuli. Voitte varmaan kuvitella, kun 1,5v oksentaa 7 tuntia putkeen lähes taukoamatta. Ja edellisyön isosisko. Sillä sentään ei mennyt kuin parit petivaatteet ja pyjamat, peiton, tyynyn, petarin ja patjansuojuksen lisäksi). Niin, yrjöpyykki on pestynä kyllä, mutta pojilla loppuu housut kaapista, kun mitään muuta pyykkiä en oo kerenny pesemään. Ja nyt ei kone toimi, murrr.
Meillä hajosi viimevuonna ainakin kamera, auto (lopullisesti), hella, jääkaappi, keskuspölynimuri. Kaikilla (paitsi autolla) ikää n. 5v, samoin tällä pesukoneella n. 4-5v. On se vaan kumma kun mikään ei kestä. Jospa tuon sais elvytettyä henkiin vielä pienellä remontilla.
Nyt on pakko ottaa taas luutu kouraan ja jatkaa siivoamista.

5 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä t-paitoja olet tehnyt.
  Meillä myös on viikonlopun pyörinyt yrjöpyykki. Aika lievänä onneksi tuli meille.
  Toivottavasti saatte pian pesukoneen toimimaan!

  VastaaPoista
 2. Ei tosiaan nykypäivän koneet kestää, hyvä kun sen 5v edes! Kateellisena anopin 30v vanha UPO pesukoneetta ihmettelen. Kivat paidat!

  VastaaPoista
 3. Voi ei! Kuulostaa tosi kohtuuttomalta noiden masiinoiden käyttöikä. Hauskat siilit kuitenkin paidassa!

  VastaaPoista
 4. Varasin sulle alustavan paikan siihen kimppatilaukseen, ilmoittelen spostiin sitten kun tilaus tulee ajankohtaiseksi. =)

  VastaaPoista
 5. Kiitos. Ja kiitos Tiina, jään odottamaan innolla =)
  Ja pesukone pyörii iloisesti taas (poistopumppu uusittiin).

  VastaaPoista