torstai 2. joulukuuta 2010

Viikonvarrella syntyneet

On ollut ihan tehokkaat pari päivää ompelun osalta (joskin se kaikki on poissa kotitöistä ja nyt pitäsi tänään urakalla siivota kämppä kuntoon ja leipoa parit kakut ja piirakat pojan synttäreille viikonlopuksi).

Tässä on omille lapsille sekä lahjoiksi valmistuneita vaatteita:

Raitapaita. Kangas ja resori kirppislöytöjä ja veloursilityskuvat michas stoffeckelta. Kuvat on oikeasti kirkkaanpunaiset ja kangaskin tumma ja voimakasvärinen. Kamera temppuili ja piti kuvata vanhalla kameralla (joka on kivempi käyttää, mutta kuvat ei ole yhtä hyviä). Kaavana Ottobren creative work shop 128cm.Raitapaita nro 2. Tässäkin kangas ja resori kirpparilta löytyneet, silityskuva samasta paikasta kuin edellisessä. Ja kaavana cws muokattuna (hihoista tein erilaiset kuin kaavassa, hieman pussimaiset)Bambipaita. Trikoo kirppislöytö, kanttaukset samaa trikoota kuin paitakin ja silityskuva samanlainen kuin edellisessä. Silitin liian kuumalla aluksi ja liima levisi bambin pään ympäriltä =(  Paita sai kaveriksi ruskeat velourhousut. Ruskea velour  kangastukusta ja resori Hannan kankaasta.
Body. Michas stoffecken tähtitrikoosta sain vielä bodyn tehtyä, vaikkakin kankaassa oli toistuva painovirhe, josta aiemmin kirjoitin. No, metristä tuli paita ja body, ihan hyvin kuitenkin. Kaavana ottobren papana-paita, jonka leikkasin vaan bodyksi. Tällä kaavalla tehdyt paidat ja bodyt jotenkin jää rumasti edestä aluksi, mutta kertapesun jälkeen asettuu kyllä. Isohko tästä tuli, mutta voi käyttää silti jo nyt. Alemmassa kuvassa se hukassa ollut tonttulakki. Ja rakas riepu tietenkin =)
Bambujoustofroteelegginsit. Myllymuksujen bambujoustista jäi juuri ja juuri kapeiden legginsien verran ja semmoisillehan on aina tarvetta pikkuneidillä. Kaava oma.Veljesten tähtipaidat. Kaavana isommassa ottobren cws ja pienemmässä ottobren papana.  Tähtitrikoo Metsolasta, musta trikoo Eurokankaasta ja resorit omasta kaapista ;) Silityskuvat Michas stoffeckelta. Pienemmän paidalle kaveriksi mustat collegehousut.

Tonttulakkeja vanhoista verhoista ja pöytäliinoista. Kummasti katoilevat omille teilleen nämä lakit samantien kun saa tehtyä. Kuopuksen tonttulakki ylempänä olevassa bodykuvassa.


Kylläpä on tyytyväinen  olo, kun sai ison kasan kankaita kaapista pois ja hyötykäyttöön =) Jotta kaapit ei aivan tyhjenemään pääsis, niin  Ikasyriltä tilasin salaisen kangaspaketin. Hirveästi jännittää, mitä sieltä löytyy. Onko joku tilannut ja mitä siellä on ollut?

Muistakaahan osallistua arvontaan pari postausta alempana! Vielä ehtii hyvin.

1 kommentti: