tiistai 14. joulukuuta 2010

Pukinkonttiin...

Pukinkonttiin oon tehnyt pari pyjamaa (joista toisen unohdin kuvata ja on jo paketissa, mutta ehtiihän tuon aaton jälkeenkin). Pyjaman paidan kaava ottobren cws b, housut omasta päästä leikatut
Tyttöjen nukeille asut myös. Kaavat piirtelin samalla kun leikkasin kankaat.. Raitatrikoo on kirppislöytö. 4-vuotiaan nukke saa varmaan vielä toisenkin setin, kun isosisko meinaa omia kaikki nukenvaatteet (joita on muuten ihan älytön määrä).





Miehen kans ostettiin  uudet puhelimet, kosketusnäyttöpuhelimet, joten niille tein yhtenä iltana suojapussukat muru-tilkuista, vuorena ikean puuvillakangas.



Huopaheijastimia ollaan tehty lasten kanssa opettajille, avustajille ja lasten kavereille lahjaksi. Mallit lasten kanssa yhdessä sunnitellut ja toteutetut. Näitä on tehty enemmänkin ja erilaisia, mutta enimmäkseen lampaita ja sydämiä. Poron teki 11v näprääjä opettajalleen.






Tämmöisetkin on näköjään tullut viimeviikolla tehtyä, olin jo ihan unohtanut. Muru-tunikat nuorimmalle, kaava oma. 




Jospa tässä vielä ehtisi jotain pientä ennen joulua ommella... 







4 kommenttia:

  1. Aivan ylisöpöjä nuo heijastimet! Hienoja on kaikki muutkin. :-) Mun pitäis kans tuota Murua hommata. Ihanat kuosit noissa tunikoissa.

    VastaaPoista
  2. Ihania heijastimia :)
    Muruneuloksia jaksaa aina vain ihailla.
    Ja paljon olet taas ehtinyt!!

    VastaaPoista
  3. Kiitos =) Murut oli kankaanloppuja omasta kaapista, tyhmää etten ole aiemmin niitä älynnyt vaatteeksi tehdä ;) Marjuska, sinulle on tulossa tuommoinen heijastin piakkoin arpajaisylläripalkintona ;) Eilen lähti postiin.

    VastaaPoista
  4. Olikin tuo heijastin jo postilaatikossa. Kiitos kovasti! Tykkään! Laitan sen tuonne blogiinkin kunhan ehdin. Nyt pitäis alkaa vielä lahjatalkoisiin....

    VastaaPoista