lauantai 4. joulukuuta 2010

Ikasyrin kankaita

Ikasyrin kankaat tuli. Haluaisko joku vaihtaa mustapohjaista pilvijerseytä (0,5/1m) johonkin toiseen kankaaseen? Vaihtoon joutaisi myös murretunvihreää pehmoista joustofroteeta (0,5m/1m). Myös oranssista, keltaisesta ja turkoosista resorista voisin vaihtaa palasen toisen väriseen. Mahdollisesti myös viidakkovelour (1m) vaihtuisi esim yksiväriseen velouriin.

3 kommenttia:

 1. Mua kiinnostais tuo mustapohjainen pilvijersey. Täytyy katsella noita mun kangasvarastoja mitä ois tarjota vaihtoon.:)
  Katselin myös edellistä postausta... olet ollut tosi ahkerana. Kaikenlaista kivaa olet tehnyt! :)

  VastaaPoista
 2. Mulla ois yksväristä vaaleansinistä velouria. Kiinnostaisko se? Viidakko ainaki kelpais mulle. Tosin missähän päin maailmaa olet... Itse olen Oulun seudulta. Oranssia yksväristä trikoota mulla on myös ylimääräisenä jonkun verran, ei taida ihan täyttä metriä olla, mutta melkein.

  VastaaPoista
 3. Nämä kankaat tuli siis ikasyrin salaisesta paketista. Tuo musta pilvikangas oli ihan yök enkä voinut kuvitella siitä mitään tekeväni, mutta yhtäkkiä illalla tajusin, että siitä tulee just veljenpoikien näköiset paidat. Ja äkkiä kankaat pesuun ja nyt on leikattu 104cm ja 128 cm paidat pojille siitä, eli vaihtokauppaa ei tule siitä. Ei myöskään vaaleansiniselle velourille ole meillä tarvetta. Joku hiekan/oliivin värinen tai kirkas pinkki jos löytyy niin viidakkovelour vaihtuu (ellen saa jotain inspistä ja ehdi pilkkoa tuotakin ;))

  VastaaPoista