tiistai 28. helmikuuta 2012

vaaleanpunaista ja mustaa

Neiti 6-veen vaatekaapin yläosaosasto ammottaa tyhjyyttään joka päivä. Tälle asialle pitää tehdä pikimmiten jotain. Michas stoffecken ylläripaketin tähtitrikoosta + Sampsukan ruskeasta trikoosta tein tämän tunikan. Tilda-kankaasta applikoituna tuttu bambi. Meillä edelleenkin tykätään bambeista ja tuo  kuva on niin ihana ja tämmöisen tumpelonkin helppo applikoida :) Kaavana tässä dreamland  reiluin muutoksin.Tämmöinen syksyllä puoliksi tehty pyjama löytyi kankaiden seasta ja hurahti valmiiksi. Paidan kangas Ikasyriltä ja housujen Sampsukasta.


Ja loppujen hautajaisvaatteet: Mekko suikaleista 6-vuotiaalle, alla (ruttuinen, jo pesusta tullut, muttei silitetty) trikoopaita, pitsit hihoissa ei juuri erotu kuvassa. Muutenkin näitä mustia vaatteita on ihan mahdoton kuvata (ja ällöttävä ommella). Tähän mekkoon leikkelin suikaleet omasta päästä ja leikkasin muotoon vasta suikaleiden yhteen ompelun jälkeen.


Näiden kahden mekon suikaleiden väleistä jääneistä suikaleista sain vielä velourin nukka väärään suuntaan leikattua suikaleet 9v:n hameeseen. Kivempi ois tullut, jos ois ollut enemmän suikaleita, mutta epä ollut. Näihin meni koko 2,5 metriä velouria, ei jäänyt yhtään hyödynnettävän kokoista palaa. Tai siis semmoisia applikointeihin sopivia tilkkuja jokunen.


1 kommentti:

  1. Ihana bambi paita!! Ja kivan näköisiä on mustat vaatteetkin. Minä tykkään paljon käyttää mustaa vaatetuksessa niin itellä, kuin lapsillakin. Olet varmasti sen huomannut. ;)

    VastaaPoista