keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Kankaita

Jippii!! Odotetut Saksan ihanuudet tulivat!!! Oon niin tyytyväinen näihin. Vaikka iso osa oli interlockia ja tykkään enemmän jerseystä, mutta kuosit on niin kivoja, että näen jo tuossa kasassa meidän tyttöjen kesämekkoja, t-paitoja ja tunikoita :)
Nuita, joita näkyy kuvassa kaksi samanlaista, voi ehdotella vaihtoa johonkin, mutta uskon saavani nämä kyllä tuhottua, kunhan vauhtiin pääsen :) Suuri KIITOS näistä kuuluu Janalle, joka jälleen kerran järjesti kimpan ja salli minun tilata tämän kaiken.  Muistan sinua vielä joskus jotenkin muutenkin kuin pelkällä kiitoksella :)

Alempana kuva aiemmin kertomastani Ikasyrin salaisesta paketista. Se oli tosiaan hieman poikamaisempi, mutta ompahan nyt vastapainoa sille :D

Tää lähtee nyt katteleen unia kankaista. Ja tässä kuussa ei tilaa enää yhtään mitään, ei mitään....

6 kommenttia:

 1. Tunnisteena Kangashamstraus :D Mutta herkkuja ovat!

  VastaaPoista
 2. Ihania etenkin vaaleanpunainen tähti, kruunu ja nuo polkadot pilkku- kankaat :)

  VastaaPoista
 3. Arvatkaapa mitä oon pyykännyt tänään? ;) Aamulla tuli vielä Hannan kankaasta toissapäivänä tilattu paketti. On pesty punaisia kankaita, turkoooseja kankaita, liloja kankaita ja vielä tummia kankaita :) Ja Anu, kyllä nuista teidänkin neidille riittää. Ja jos tuossa ikasyrin paketissa on jotain, josta tykkäät, niin niistä myös, kaikkia on melkeimpä metrin verran (paitsi nuita punavalkoisia.

  VastaaPoista
 4. Kaunis kiitos toki riittää :-)

  VastaaPoista
 5. Mä jo tuosta vaaleanpunaisesta tähtikankaasta olen kuvitellut tytölle t- paidan valkoisilla raglanhihoilla ;)... ja kruunu t- paidan kokonaan tuosta kruunu- kankaasta :D

  VastaaPoista