tiistai 24. tammikuuta 2012

Norsuja

Ottobrelta ostetuista norsu- ja raitatrikoosta valmistui setti nuorimmaiselle. Pitkään olen näitä kankaita pyöritellyt ja miettinyt, mitä niistä tulee. Hieman poikamaisia ostoksia taas ja tuo raitatrikoo kutistui pesussa ihan älyttömästi. Jotenkin näyttää, että tuo petrooli värikin levisi valkoisiin osiin.
Meinasin jo tehdä näistä pyjaman, mutta en raskinut sitten kuitenkaan. Resoreita pyörittelin vaikka minkävärisiä ja lopulta päädyin vadelmanpunaiseen. On tämä kyllä vieläkin hieman pyjamamainen, mutta menköön kotiasuna.. Hihansuissa ja lahkeissa pitkät resorit.
Kaavat itse piirretty.8 kommenttia:

 1. No on kyllä ihana setti! Käy muuallakin kuin kotona! Se on mun mielipide! Ja mun mielestä on kivaa, että tyttölapsilla on muutakin kuin ns. tyttövärejä, mä ainakin suosin sinistä!

  VastaaPoista
 2. Hanna, kiitos piristävästä kommentistasi :)

  VastaaPoista
 3. Kiva asu! Pirtsakka tuo resori. Mä kans tykkään että tytöillekin on muuta kuin sitä punaista ja vastaavasti pojille muuta kuin sinistä. Mä oonkin kovin vapaamielinen värien suhteen. :-D

  VastaaPoista
 4. Samoilla linjoilla, tuli vielä mieleen, että eikös varsinkin farkkujen kanssa sopisi ihan mihin vaan.

  VastaaPoista
 5. Kiva ja raikas setti ja punaiset resorit sopii todella hyvin!

  VastaaPoista
 6. Tää on kyllä kiva, ja ompa kyllä hauska tuo alimmainen kuva :D

  VastaaPoista
 7. Kivan raikas! Ei minusta liian yöpukumainen.

  VastaaPoista
 8. Kiitos ihanista kommenteistanne :) Kyllä meilläkin värejä käytetään ihan ristiin rastiin. Tämä norsukangas vaan on mietityttänyt, että mitä siitä tekisi. Ja jostain syystä ns. poikavärit vetää minua puoleensa ja hatkahdan niihin helpommin kuin pinkkeihin tai tyttömäisempiin juttuihin. Varmaan me tätä ihan päiväsettinä käytetään kuitenkin :)

  VastaaPoista