tiistai 17. tammikuuta 2012

Kiraffeja

Royal-tuotteelta aikoja sitten tilattu kirahvitrikoo pääsi kahdeksi mekoksi.
Pienemmän mekossa (98cm) on takakpl ruskeaa trikoota (Sampsukalta) ja isomman (koko 128) mekossa osa hihoista samaa ruskeaa. Näin sain metristä molemmille mekot :)
Kangasostolakkoni ei pitänyt :( Oon tilannut Hannan kankaasta nuo uudet liandlot (rivitalot ja geishat) ja ikasyriltä on tulossa jotain (onko paha, jos ei muista mitä?). Tänään tuli vielä pullaposkelta viestiä, että pääsen mukaan Saksan kimppaan, kun joku oli perunut!! Ei semmoista voi jättää käyttämättä ja sieltä tilasinkin pari ylläripakettia tytöille ja lisäksi paria yksiväristä trikoota :)

5 kommenttia:

 1. Ei se haittaa vaikkei ostolakko aina pidä! Ne rivarit ovat kyllä niin houkuttelevia että taitaa itse kukin sortua :) kivat on kiraffitkin!

  VastaaPoista
 2. Toi kirahvi on kyllä paljon kivempi vaatteena ku kankaana. Tulee persoonallisempia vaatteita ku sekottelee kankaita, mä tykkään!!!

  VastaaPoista
 3. Ennen toi kirahvi ei yhtään napannut, mutta nyt kun näkee vaatteena ni onki tosi kivan näkösiä! :) Itelläki pari kertaa käyny niin, et on tilannu mut ei muista et mitä, siinä kohtaa miettii et pitäskö rajottaa tilaamista :D

  VastaaPoista
 4. hih!! Anteeksi kun houkuttelin sinut mukaan :-))

  VastaaPoista
 5. Mistakin kirahvi on kivempi valmiina vaatteena, niinkuin kyllä tosi moni muukin kangas :) Ja Jana, kiitos, että pyysit. Odotan sitä Saksan pakettia niinkuin lapsena joulua ;)

  VastaaPoista