lauantai 5. marraskuuta 2011

Ostoksia

Syyslomareissunen tehty Pohjois-Suomessa. Joulupukkia käytiin moikkaamassa ja sitten nautiskeltiin muutama päivä Kuusamon Tropiikissa.
Ottobrella oli ihan pakko "piipahtaa" ja oikeesti siellä meinasi seota ihan täysin. Siellä oli ihan kaikkea mitä vaan olla voi ja se valinnanvaikeus oli ihan hirveää, kun ei voinut kaikkea saada. Mies ja lapset odotti autossa, joten minä ihan vaan äkkiä kävin kurkistamassa millainen liike on. 45minuuttia kuulemma meni ja n. 5m kangasta lähti mukaan. Varmaankin kaikille tuttuja kankaita, mutta itelleni uusia sillain, ettei ole tullut ennemmin tilattua mistään.


Kuvan kaikki kankaat ei ole Ottbrelta. Kahdeksan oikeanpuolimmaista trikoota ja resorit on Ottobrelta, limepohjainen riikinkukkotrikoo, sydänvelour ja vaaleanoranssi velour Tiritomilta ja kaksi vasemmanpuolimmaista on joustofroteita oman paikkakunnan kangaskaupasta. Ihanaa kun täältäkin löytyy tuommoisia, kun ennen ei saanut kuin verhokankaita.

Reissusta palattua oon leikannut nuppupeittoja ja vähän jo ommellutkin, mutta ompelukone alkoi eilen tekeen niin rumaa jälkeä, etten enää illalla jaksanut tapella sen kans. Pitäs ehkä kaivaa tuo kirppislöytökone esiin ja testata toimisko se.

2 kommenttia:

  1. Kivoja kankaita on lähtenyt mukaan. Voin kuvitella ihan tunteen et siellä Ottobre kaupan valikoimissa pää sekoaa ja samalla nainen myös! Ja se on aika paha yhdistelmä kun pää ja nainen sekoaa kangas kaupassa ollessaan...

    VastaaPoista
  2. Onneksi Ottobre on ihan liian kaukana :D Tosi kivaa tuo helikopteri-kettu tuossa ihan oikealla.

    VastaaPoista