maanantai 14. marraskuuta 2011

Nuppupeittoja

Näitä nyt ei saisi kuulemma nuppupeitoiksi sanoa, koska eivät mene  nuppupeittoyhdityksen kautta keskosille.  No, nuppupeittona olen nämä ommellut ja Oysin osasto 55:lle lähtevät. Tuolla kyseisellä osastolla aloitti poikani elämäntaipaleensa melkein tasan 12 vuotta sitten (täysiaikaisena tosin, mutta tuolla hoidetaan myös muuten sairaat/huonokuntoiset vastasyntyneet).

Tämmöisiä peittoja on nyt valmiina, kolme peittoa on vielä vähän "vaiheessa". Ne kun saan valmiiksi, niin kymmenen peittoa lähtee eteenpäin pikkuisia ihmisiä lämmittämään. Kaikki on tehty kierrätyskankaista, paitsi kolmessa on fb-käsityökirppiksen kautta uutena ostetut flanellit taustana. Niin ja vanulevyä kävin ostamassa myös näitä varten.


Vielä loppuun kuva meidän uudesta vauvasta. Tämä pikkuinen muutti meille lauantaina. Haaveissani ollut maine coon-pentu täytyy nyt unohtaa. Pakkohan tälle emon hylkäämälle söpöläiselle oli koti antaa. Vielä kun tuo 7v kolli hyväksyis pennun, niin kaikki ois hyvin.


Tämmöiselle etäisyydelle ollaan jo päästy, hyvinkin edistyksellistä. Meteli on vaan ihan kauhea, kun burma protestoi :/ Tuossa kuvassakin "huutaa" pennulle. Onneksi pentu ei paljon välitä pelätä tuota mörökölliä ;)

4 kommenttia:

 1. Oi, mahtava määrä nuppupeittoja! hienoja!

  VastaaPoista
 2. söpöt nuppupåeitot ja suloinen kisu!

  VastaaPoista
 3. Apua miten suloinen kisuvaavi!

  Ja ihania nuppupeittoja myös. :)

  VastaaPoista