maanantai 17. lokakuuta 2011

Toinen metri tuhottu

Petronellametri tuohoutui lähes samaan tyyliin kuin kultakutrikin. Eli siis paidat 8v:lle ja 2v:lle. Pienemmän hihoihin ei riittänyt kangasta korkeudesta. Yleensä saan metristä tehtyä kaksi paitaa, mutta tästä ei tullut, kun kutistui niin paljon. Onneksi oli vielä palanen ikasyrin keltaista jerseytä, joka sopii aika hyvin, joskaan ei ihan samankeltainen ole. Mutta välttää.
Isomman paita cws a-kaavalla, pienemmän muunneltu dreamland-tunika (paita siis, korkeutta ei riittänyt tunikaan, nippanappa paitaan).
Tuosta petronella-kankaasta vielä..Tilatessani ihastuin tähän kovasti. Kuvittelin jostain syystä kuvion paljon isommaksi ja olinkin hieman pettynyt, on jotenkin hirmu sekava kuvio, melkein ei kuviota edes erota jos ei ala tarkkaan katsomaan. Mutta joo. Käyttöön pääsee tietysti. Lapset tykkää =)Ja tiedoksi vielä, että tätä perusvaatepostausta on luvassa paljon paljon lisää. Toivottavasti ette tylsisty ihan kokonaan ;) Meillä on vaatepula ja muutamalle tutullekin pitää paitaa ja housua ommella. Eikä mun aivokapasiteetti riitä edelleenkään mihinkään enemmän ajatustyötä vaativaan hommaan. 

3 kommenttia:

 1. Ei voi tylsistyä kun kaikki ovat niin kivat värikkäät ja siististi ommeltuja!

  VastaaPoista
 2. Varsinkin keltaisilla hihoilla petronella on oikein kivan näköinen. Ja minä ainakin tykkään ihan perusvaatteista :-).

  VastaaPoista
 3. Perusvaatteet on kivoja. Niitähän ne on enimmäkseen itelläkin. :)

  Tuosta Petronellasta... minä taas ihastuin siihen paljon! :) Oli kivemman näköistä mitä osasin odottaa... jopa niin, että mietin haluaisinko sitä lisää. :)

  VastaaPoista