perjantai 14. lokakuuta 2011

Kangastusta :D

Siis oikiasti! Viime ja tällä viikolla on posti tuonut n. 10 metriä kankaita, toinen mokona on tulossa, kunhan Michas Stoffecken ja Tiritomin tilaukset kotiutuu. Onko mopo karannut käsistä, häh? En ees uskalla laskea, paljonko on mennyt rahhaa. Liikaa kumminkin. Kaikki aion ommella kyllä ja suunnilleen tiiän mitä niistä teenkin, mutta silti. Kun tuo aika ei oo ihan yksinkertainen juttu. Jos joudun oottaan 1,5- 2 viikkoa,että ehdin ompelemaan esim jonkun pienen paidan, niin millonkahan nämä kankaat on vaatekaapissa asti...
Toivottavasti kuitenkin mahdollisimman pian. Sillä vaikka kankaat onkin ihania, niin pyrkimyksenä mulla ois saada ne aina pikimmiten vaatteeksi.
Tässäpä uusimpia (Hannan Kankaasta, Royal-tuotteelta ja Ikasyriltä ja yksi kangas vaihdossa fb:n kangashamstereista)
Tässä laskeskelin olevat 9-10 metriä. Nyt en tarvi ennään mittään. Paitsi veloureja, mutta ensin ompelen ees puolet näistä. Aloitin jo, yksi kangas on jo vaatteina (siitä lisää ehkä huomenna) ja toinen leikattuna. Kyllä tämä tästä ;)


10 kommenttia:

 1. aikuisten oikeesti en sitä minäkään tartte enää yhtään kangasta, mut niin vaan napsutin taasen Hannan kankaalle tilauksen (pikkukiisken uusinta nyt vaan näemmä oli ihan pakko saada...)
  ja onhan nuo kankaat ihania - kunhan vaan sitä aikaa löytyis niiden tuhoamiseen sit kans...

  VastaaPoista
 2. Kankaita ei ole koskaan liikaa jos ne tulevat käytetyiksi! Itselläni on kymmeniä metrejä sellaisia kankaita, joita en tule käyttäneeksi. Se jos jokin on hullua :)

  VastaaPoista
 3. Oooh! Näinköhän sitä on pakko tilata tuota kalastavaa karhua, raitaa sen vieressä ja petronellaa..Ja tuo alakuvan oikeen alalaidan kangas on niin ihnaa että, harmi ettei sitä ole enää missään myynnissä :(

  VastaaPoista
 4. Ihania kankaita! Ja samaa on ilmassa täälläkin, pitää varmaan kangaslakkoon ryhtyä, ja yrittää ehtiä ommellakin jotakin ;)

  VastaaPoista
 5. Oi mitä ihanuuksia! Mulle on kanssa tulossa kankaita KVK:lta, Jny:ltä, Ikarysista ja Michas-stoffeckelta. Silti niitä odotellessa huomasin eilen surffaavani nettisivuilla katselemassa olisko jotain kivaa tilattavaa... Onneksi kuitenkin muistin ajoissa mitä kaikkea on tulossa ja mikä omaisuus niihin on mennyt rahaa ;)

  VastaaPoista
 6. Kyllä kelepaa ;) Nyt on ollut paljon uutuuksia liikkeellä, toivottavasti rauhoittuu loppuvuodeksi!

  VastaaPoista
 7. Oi. Tuollon tuota turkoosia apinaa :D

  VastaaPoista
 8. Sua vartenhan se apina on siellä ;)

  VastaaPoista
 9. Ihania kankaita.
  Mä sorrun ostelemaan myös kankaita, vaikka mulla ei oikeasti olisi aikaa edes niiden tilaamiseen saatikka ompeluun :) Mutta on niin ihana suunnitella, että mitä niistä tekisin ja hiplailla niitä

  VastaaPoista
 10. Kutistatko kankaat pesukoneessa ilman reunojen huolittelua? Itse en millään jaksaisi alkaa saumuroimaan kankaanreunoja ennen kutistamista...

  VastaaPoista