keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Shoppailua ja syksyinen tunika


On tullut taas sorruttua tilailemaan kankaita, vaikka ei kyllä ois ollenkaan varaa. Metsolan nettiysmyn tarjouksia oli vaan mahdoton ohittaa, tuolla hinnalla raskii kokeilla tehdä itellekin jotain, blossom- ja ruiskukkajoustofrotee tilattu ittiä ajatellen ja ladatrikoo lahjavaatteita varten. Oranssi ja pinkki bambujersey myllymuksuilta tytön kalsareita varten, nanson pinkki trikoopalanen sieltä myös.

Tarvis löytää tytölle 140cm kalsarikaava jostain. Jos jollain on vinkata niin kiitos paljon!Tämmöinen liivitunika tuli surautettua blossomista itelle. Oon muuten edellisen kerran ommellu itelleni 3-4 vuotta sitten.
Kaavana Ottobren naistenlehdestä (olikohan 2/2008) hieman muokattu. Alla h&m perustrikoopaita.
Kuvaa en saanut parempaa otettua, kun meidän perheessä kamera pysyy vain minun kädessä ;) Noh, josko tuosta vähän näkisi. Tokaluokkalainen tilasi tuosta blossomista itelleen paidan, joka oottaakin jo tuolla leikattujen pinossa. Pikkuhiljaa pitäis alkaa joululahjojakin ompelemaan.

8 kommenttia:

 1. Kiva tunika, kangas sopii hyvin aikuisellekin.

  VastaaPoista
 2. Voi vitsit, joku kerkesi toteuttaan mun vision! Mulla on samaa kangasta odottamassa ja suunnittelin tekeväni juuri tuollaisen liivimekon - kaava oli vain hakusessa. Pitäneepä kipaista kirjaston kautta ja hakea tuo kyseinen ob.

  VastaaPoista
 3. Moi!! vasta nyt hoksasin kenen blogi tämä on :-) hienot ompelukset

  VastaaPoista
 4. Kiitos =) Mietin hetken, että voinko käyttää tuosta kankaasta tehtyä tunikaa, ennen kuin aloin leikata kangasta. "Kokonaisena" tunikana ois ollut minun makuuni liian kirjava, siksipä jätin hihat pois. Muutekin olen aika lämminverinen ihminen ja kotona viihdyn parhaiten (kauhtuneessa) t-paidassa, ihmisten ilmoille täytyy sitten talvella laittaa pitkähihainen päälle ;) Ehkäpä teen tuommoisen tuosta ruiskukastakin.

  VastaaPoista
 5. Tykkään tuosta kankaasta ja se sopii oikein hyvin myös aikuiselle. Tykkään myös tuosta tunikan mallista, itse kun tykkään tehdä lyhythihaisia tai hihattomia vaatteita ja tarvittaessa lisään sitten alle pitkähihaisen paidan. =)

  VastaaPoista