maanantai 19. syyskuuta 2011

Sydänmekot

Tämä velour on odottanut kaapissa kauan. En oo raskinut sitä ommella, yhden housut oon tehnyt tästä aiemmin. Ajatus on ollut mielessä jo pitkään, olin tosin ajatellut yhdistää tuohon vaaleanpunaista, mutta sitten näin jossain blogissa yhdistettynä pinkkiin ja siitä asti tämä mekko on pyörinyt mielessä. En vaan osannut päättää kummalle mekon teen, 2v:lle vai 5v:lle. Tähän ongelmaan löytyi ratkaisu, kun Mesimarjan Saara myi mulle oman palansa tuota velouria. Kiitos sinne. Molemmat tytöt sai mekkonsa, oma palani riitti juuri 128cm mekkoon ja Saaran palasta tuli 98/104cm mekko. Nämä on niin ihanat. Meillä ei paljoa mekkoja olekaan ja varsinkin pienemmän kaappi huutelee muutenkin tyhjyyttään, kun oon vienyt turhan nafteja kirpparille. Miten 2-vuotias kasvaakin nopeaa??? Kenkiäkin menee pari/kk kun jalka kasvaa semmoista vauhtia. Alkukesän vaatekoko 80/86 on vaihtunut kokoon 98/104 ja kenkäkoko 22-->24.

10 kommenttia:

 1. Tuo kangas on kyllä ihana! Söpöt mekot!

  VastaaPoista
 2. Ihanat mekot! :)
  Ja on kyllä nopsaan teidän pieni kasvanut, meillä viisvee siirtymässä pikkuhiljaa koosta 104 pois... ;) Niin ne on yksilöllisiä!

  VastaaPoista
 3. Ooh, ihania! Nopsasti sitä vain kasvetaan :)

  VastaaPoista
 4. Ihania mekkoja. Meillä kanssa alkukesästä neiti 1v10kk käytti ihan surutta 86cm ja nyt voi laittaa jo 98cn päälle eikä ole iso =) Joten äkkiä ne kasvaa... Mutta toisaaltaan, kiva kun saa uudistaan neidin vaatekaappia tasasin väliajoin =D

  VastaaPoista
 5. Suloiset mekkoset! Meidän tyttö tuntuu olevan äärimmäisen tasainen kasvaja ja aika hitaanpuoleinen sellainen. Ikää on 2v3kk ja pituutta ehken 88,5 cm. On melko pitkäraajainen ja lyhytselkäinen, kädet ja jalat on pienet. Meillä ollaan vielä osin koossa 86cm, joku haalari on kait vielä 80cm - hanskat vauvakokoa. Eihän tämä muuten hullulta tuntuisi, mutta kun isoveli on nopeaan kasvanut roikale ja vanhemmat pitkiä ;)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanat, kunpa saisi tuota velouria jostain!

  VastaaPoista
 7. Ihanat mekot!!! Ja kaikkea muutakin ihanaa täältä löytyi. =) ;)

  VastaaPoista
 8. Onpa ihania mekkoja! Meillä on myös pian 2 vuotta täyttävä neitonen ja toinen 5-vuotias. Nuorempi käytti alkukesästä 21 koon kenkiä, ja nyt menee 23. Vaatekoot 80 ja 86 hujahtivat ohitse miltei huomaamatta... Kaunis ja kiva blogi sulla! :)

  VastaaPoista