lauantai 24. syyskuuta 2011

Napsutteluja

Tällä viikolla on posti tuonut ihanuuksia ison kasan. Ja lisää on tulossa ;)


Vasemmalta lähtien: turkoosikukkavelour, lila autovelour, lila ja pistaasi sydäntrikoo ja sininen örkkitrikoo fb:n kangashamstereista, muut Michas stoffeckelta ruskeaa trikoota lukuunottamatta, se on Sampsukasta. Lankojakin piti tilata, saapa nähä saanko edes yhdet sukat aikaiseksi. Pitäis ylläpitää sukankutomistaitoa, mutta oon niin surkean hidas kutomaan, eikä oikein meinaa kärsivällisyys riittää niin hitaasti valmistuviin käsitöihin. Mulla kun pitäis olla heti valmista. Tuo tummanvihreä velour on valmiina lähtemään vaihtoon tai myyntiin, jos jotakin kiinnostaa. Se ei ollut sen väristä kuin olin ajatellut. 1,2metriä sitä on. Tuo toinen resori on aika lähellä sitä, hieman vaaleampaa vaan ja sitä voin laittaa mukaan myös.

Tuo autovelour oli ihanaihanaihanaa ja mun piti samantien leikata siitä kaverin pojalle housut. Toiset housut tein Kangas-Mallasta ostetusta beigestä collegesta, näistä vaan tais tulla liian pitkät. Ja omalle tytölle tein pinkkejä housuja, kunnes muistin, että pinkki lanka on loppu =( Tullut aika paljon ommeltua pinkkejä juttuja viimeaikoina...Ja muistutus, vielä tämä ja huominen aikaa osallistua arvontaan!

2 kommenttia:

  1. Oi ei, ihania kankaita! Tuo autokangas on aivan mahtavaa :) Kangashamsterit on kyllä paha paikka, kun sieltä tulee hankittua noita kankaita ihan yli omien tarpeiden.. Nimim. tulossa taas kankaita.. :D

    VastaaPoista
  2. Oi kun on mahtava kasa ihania kankaita! Onneksi en ole ainoa kangashamsteri, muillakin on ongelma :)

    VastaaPoista