maanantai 26. syyskuuta 2011

Perusvaatetta

Arvonta on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille. Arvon myöhemmin tällä viikolla, kunhan löydän palkinnot, kun en muista mihin kuumehuuruissani ne jemmasin :/  Ja sitäpaitsi mulla on nyt semmoinen ompeluvimma päällä, että suorastaan pakko on ommella kaikki vuorokauden "ylimääräiset" minuutit. Pula perusvaatteista on myös, joten niitä on luvassa jatkossakin. Antakaa anteeksi.

Äsken lasten iltapalan jälkeen leikkasin parit housut ja yhden paidan. Viikonlopun aikana valmistui pino perushousuja omalle ja kaverin lapselle ja eilen illalla vielä yksi trikoopaita kuopukselle myöskin. Tuossa samassa housupläjäyksessä on ne kahdet aiemmin postatutkin. Näitä pitää tehdä vielä monet monet lisää.
Tämmöiset puoli vuotta sitten osoittain valmistuneet surautin valmiiksi, mutta eihän ne enää meidän neidille mahdu. Noh, josko nuo jollekin sopis, jos ei muuta niin kirpparin kautta. On se tuo resorien ompelu iso homma ;)

5 kommenttia:

 1. Ihania housuja. Varsinkin nuo joissa on norsuja ja kirahveja. :)

  Blogissani on muuten jotain sinulle. :)

  VastaaPoista
 2. Täällä ollaan näköjään ihan liekeissä! On se kyllä kumma joo kuinka resorien ompelu voi jumiuttaa jonkun vaatteen projektipinoon ikuisuuksiksi.

  VastaaPoista
 3. Ihastuin ihan hirmusti tuohon paitakankaaseen, mistähän se on peräisin??
  Hyvin käy kaveriksi kahdet eri pinkit housut. =)

  VastaaPoista
 4. Koo, paidan jersey on Michas-stoffeckelta Saksasta. Tuota näyttää saavan myös Fabriinasta http://www.fabriina.fi/tuote/285/stenzo-single-jersey-kukkaniitty.

  VastaaPoista
 5. Kiitos!
  Yritän uskaltautua kurkkaamaan kuinka kalliiksi mun haluamiseni taas tulee... =D

  VastaaPoista