keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

tunika ja caprit

Ekaluokkalainen sai kesäksi tunikan ja trikoocaprit. Kaavat omat ja kankaat molempiin Michas stoffeckelta.


Kuopukselle legginsejä, näitä ei voi olla liikaa (ja meillä on tällä hetkellä ihan liian vähän ;)) Toiset tuota samaista laventelin väristä trikoota, kuin nuo ekaluokkalaisen caprit yllä, toiset jotain jämätrikoota kaapin kätköistä.


Ikasyriltä tilatusta ihanasta Peura-jerseystä leikkasin t-paidat ja jämäpaloista tein nämä pipot kuopukselle. Yksinkertaisesta trikoosta tehdyt ohuet trikoopipot ovat juuri sopiva päähine tällä hetkellä. Vihreä sopii täydellisesti ticketin vihreään pukuun ja valkopohjainen puolestaan syksyä varten ostettuun suklaanruskeaan remu-haalariin. Tosin molemmat otetaan käyttöön heti. 
Innostuin huristelemaan näitä pipoja sitten muutaman lisääkin. Alakuvan pipot vien kirpparille/jakelen tutuille =)4 kommenttia:

 1. Sinä olet ollut ahkerana!!! Ihania juttuja olet saanut aikaan. Ihailin edellisenkin postauksen juttuja. Mistähän ihmeestä minä repisin aikaa ja voimia ompeluun. Intoa kyllä olis ja tarvetta kesävaatteille.
  Onko ensimmäisen kuvan leggarit tehty siitä trikoosta? ;)

  VastaaPoista
 2. Ihailtavaa ahkeruutta! Pipopino on häikäisevä!

  VastaaPoista
 3. Kiitos. Yritin eilen illalla ommella mutta ei siitä mitään tullut väsyneenä ja kun ei oikein napannu muutenkaan. Täytyy olla inspis päällä niin tulosta syntyy. Saara, eka kuvan caprileggarit ja toka kuvan vaaleamman leggarit on siitä sun hutiostoskankaasta, samoin tunikan kanttaukset. Siitä on vielä yhet 128 caprit ja mekon/tunikan takakpl leikattuna tuolla. Eli ei jäänyt kaappiin kankaana pyörimään =)

  VastaaPoista