keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Huh hellettä!

Lämmintä on riittänyt. Minä en ole mikään auringonpalvoja, vaan tykkään mieluummin olla varjossa tai muuten vaan hieman viileämmässä. Tuntuu, ettei helteellä jaksa tehä mitään ylimääräistä.

Ompelurintamalla on hiljaista. Helteestä huolimatta (vai sen takia) suurin osa ajasta menee pihalla. Ja illalla ei enää jaksa ajatella ompeluksia.
Pari kierrätysvaatetta pikaseen sain viimeviikolla tehtyä. Toisesta saatte ootella vielä kuvia, kunnes saan nepitettyä joskus. Toinen on tosi pikatikki-hamonen vanhasta verhosta pikkuneidille. Helmassa nappikikasta ostettua nauhaa  (onko tuolla siksak-nauhalla muuten joku oikea nimi?)
Kaikessa yksinkertaisuudessaan aivan ihana. H&M:llä tuli vastaan vielä kiva toppi hameen kaveriksi alle neljällä eurolla =)
(taustalla näkyy mun pari viikkoa sitten alkanut "kiviterapia" =)Lauantaina koululaiset sai todistukset ja 11v stipendinkin, ja mikä tärkeintä, pääsivät ansaitulle kesälomalle.
Illemmalla käytiin siskoni valmistujaisjuhlissa. Pikkusiskosta tuli maaseutuyrittäjä. Kotiin palasimme kengänpohjat lampaankakassa, mutta ei se mitään haittaa ;) Lapsilla oli mukavaa, kun saivat hoitaa ja halia kilttejä lampaita. Nuorimmaisen tärkein asia on lammas-unikaveri, joka sai reissussa tutustua lajitovereihinsa =)Kissakin nauttii helteestä, sisällä tosin. Ovelle voisi laittaa varoituskyltin: "varokaa nukkuvaa kissaa" , tuohon voi muuten vaikka kompastua kun makaa keskellä eteistä =DOikein mukavia hellepäiviä kaikille! (ja en ole unohtanut arvontaa, mutta ihan vielä ei ole resursseja sitä järjestää, malttakaahan vielä)

3 kommenttia:

  1. Huh hellettä tosiaan! Onhan se mukavaa kun on lämmin mutta tosiaan se työnteko jää puolitehoseksi! Ja täällä yhtälö ei kuulosta hyvältä :D Säälittää nuo elimet ko ovat ihan läkähyksissään! Pääsevät kyllä varjoon ja vettä riittää mutta ei ole ihanteellinen keli niille! Teän kissa on ihan mahtava! hahaha! Meilä nuita ei juuri sisällä näy kesäsin, hyvä että käyvät näyttäytymässä :D tekkee ne hommat mitä kerkeää, ei muuta pysty tekemään. Terveisiä sinne kaikille! Nyt hommiin taasen!

    VastaaPoista
  2. Hauska tuo eteisessä retkottava kissa!=D

    VastaaPoista
  3. laittelin sinulle sähköpostia :)

    VastaaPoista