sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Sarjatyötä

Sarjatyö on tehokkainta, se on tullut  todettua monta kertaa.
Perjantai-iltana alkoi ripistellä vettä. Saunan lämpiämistä oottaessa päätin, että jos lauantaina sataa, niin se on ompelupäivä ja leikkelin samantien kasan paitoja ja housuja valmiiksi.
Lauantaina en sitten uhrannut ajatustakaan muulle kuin ompelulle (no ruokin lapset tietysti, mutten sitten mitään muuta ;) ) Illalla kämppä olikin kyllä sen näkönen, että kukaan ei oo tehnyt mitään (paitsi tietenkin sotkenut). Ja vaikka muka ompelin aika paljon ja kauan, niin en kyllä ihan hirveästi saanut aikaan. Toinen mokoma leikattuja oottaa vielä uutta kaatosadetta...

Nämä on aika keltavoittoisia, syystä, että oon niin laiska vaihtamaan lankoja, niin ompelin kaikki keltasävyiset ensin, sitten vaihtui langat punaisiin ;)

Nämä ovat kokoa 92 (kaavana paidoissa cws-a, capreissa ja trikoissa oma)
Nämä sitten kokoa 122/128, kaavana jälleen paidassa cws-a ja caprit oma:


Kankaat: peukaloliisa, punahilkka ja keltainen jersey Ikasyriltä, punapilkullinen trikoo Iinulta, keltainen collegekangas ja tiilenpunainen trikoo omista kaapeista jotain iänikuisia kankaita.

Jonain myöhäisiltana näpräsin muutaman pompulan


Ikasyriltä tuli postia perjantaina:


Kaikkia ihanuuksia, nuo peurat varsinkin, ei malta oottaa, että saan ne paidoiksi.
Mutta tämä sienitrikoo??? Mikä ihmeen heräteostos lienee? En muistanut koko kangasta tilanneeni, mutta niin vaan oon tilannut...
Äh, en oikein tiiä mitä mieltä oon tuosta. Tahtois vaan nuita peuroja vähän enemmän, kun ne on niin ihania..
Tätä sienikangasta on puolimetriä ja olen sen pessyt. Jos joku haluaa, niin vaihtareita voi ehdotella. Toki voin tuosta ommella jotain, vaikka lahjaksi, jos ei omille. Mutta mieluusti vaihdan johonkin myös niin ei jää kuleksimaan meille.

3 kommenttia:

  1. Ihanat värikkäät! Minua kiinnostais tuo sienikangas mutta vaihtaa ei ole mihinkään, myytkö minulle? Laitan viestiä.

    VastaaPoista
  2. Tiirasin kangaspakkaa kuola valuen - ihania kangastuksia!

    VastaaPoista
  3. Ihania kankaita ja kauniita ompeluksia. Minäkään en pitänyt tosta sieni kankaasta.Onneksi ei tykkää kaikista kankaista mitä tulee, lasku olisi vieläkin isompi :)

    VastaaPoista