perjantai 26. elokuuta 2011

Kesäistä syksyyn ;)

Alkukesällä leikattujen pino saa nyt näiden myötä jäädä oottamaan kevättä. Siellä on enää capreja yms. Näitä peuroja en raskinut jättää ompelematta, kangas on niin ihanaa. Paitojen koot 128 ja 92, pienemmän paidassa takakappale sampsukan limeä trikoota, joka on just eikä melkein samanväristä ja -laatuista kuin tuo peurakangas. Tilasin tätä 60 cm ja sain nämä kaksi paitaa ja lisäksi yhden 2-v päähän sopivan yksinkertaisen pipon. Riittoisaa.



Pipot on tarpeeksi helppoja ommeltavia silloin kun ei keskittymiskyky ja järki riitä muuhun. Niimpä iltapuhteina puolenyön aikaan otin oman pienen pipohetken ja surautin muutaman pipon. En tiiä kenelle, mutta josko nuille päitä löytyis. Jos joku haluaa ostaa, niin 5e/kpl+pk lähtee ja sähköpostilla voipi kysellä kokoja ym.


Sitten vielä retromekkonen fiilispohjalta leikattu alkukesän juhlia varten. Edelleen oottaa neppejä, eli ei siis ollut siellä juhlissa päällä ja saattaapa tuo olla pienikin jo. Tämä saattais kans lähtä uuteen kotiin (nepitettynä tietenkin), jos jotakuta kiinnostaa ja hinnasta päästään yhteisymmärrykseen ;) Koko on n. 86.Mittojakin voin ottaa.




2 kommenttia:

  1. Minulla kiristää noiden pipojen suhteen, onnistun aina tekemään liian isoja/pieniä/lyhyitä... ei oo nii helppoo...

    VastaaPoista
  2. Nuo on kyllä tosi hyvän mallisia pipoja. Poika omi tuon vihreän :)

    VastaaPoista