torstai 25. elokuuta 2011

Pyjama

Kuopuksen pyjamatilanne näytti niin heikolta, että päätin hurauttaa parit pyjamat valmiilla vanhoilla 98cm kaavoilla, joilla oon joskus vuosia sitten tehnyt tuolle meijän tokaluokkalaiselle pyjamia. Kaava tais olla Ottobre 3/2001. Mutta empä muistanut, että se on hirvittävän leveä. Vaikka leikkasin ilman saumavaroja, niin silti leveyttä piisaa, varsinkin paidassa. No, eipä tuo yövaatteissa oo niin justiinsa.  Hurauttaa ei ehkä ole totuus, vaikka ajatus sellainen olikin, kahdessa illassa sain aikaa vain kaksi paitaa ja yhdet housut,sitten loppui virta kun ois pitänyt vaihtaa saumuriin tummat langat, oottakoot nuo tummat housut nyt vielä sitten.

Kuvat on illan hämyssä otettu. Kyllä tuota ikiliikkujaa on melko hankala kuvata.

Jotenkin ompeleminen ei ole nyt semmoista kuin ennen. Väsy
neenä väkisin vääntämistä lähinnä, vaikka mielellään ompelisi, mutta jotenkin ei vaan pääse kiinni siihen "fiilikseen", kun ei ole semmoista rauhaa milloinkaan, ettei tarvis kokoajan keskeyttää. Kankaita on tullut tilattua kyllä ja lisää tekee mieli. Toivottavasti ne ei nyt jää kaapintäytteeksi sitten. Päivitykset on harventuneet kovasti, mutta lupaan minä aina välillä jotain bloggaillakin =) Ja sitä arvontaakin oon kovasti miettinyt. Jotain pientä voisin piakkoin arpoa, kaapista löytyisi valmiina ainakin lorupussi, pompuloita ja heijastimia, kelpaiskohan semmoiset?

1 kommentti:

  1. Sama kausi oli itselläkin - hampaat irvessä "oli pakko ehtiä" kangaskauppaan... Eikös harrastuksen pitänyt olla hauskaa ja rentouttavaa?

    VastaaPoista