keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Siitä se ajatus lähti...

...H&M raitasukista nimittäin =)
Kun nuo sukat oli eka kertaa jalassa, ne suorastaan huusivat jotain ihanaa mekkoa kaverikseen. Vilkaisu tilkkulaatikkoon ja ei muut kun surruuttelemaan sukan raitojen värisiä veloursuikaleita yhteen. Tein kaavat edellisen postauksen tunikasta, jonka leikkelin omasta päästä. Tästä tein vähän pidemmän, kun halusin enemmän mekkomaisen.
Pelkät raidat näytti jotenkin tyhmältä, joten aplikoin eteen kukan. Terälehdet on "irtonaiset", eli kiinni vaan tuosta kukan keskustasta (ajattelin kiinnittää niitä kuitenkin hieman käsin, ettei lörpötä kovin). Tämä mekko on siis kokonaisuudessaan tehty velourjämistä, joiden koko oli semmoinen, ettei niistä oikein mitään saanut enää tehtyä yksistään.
Lupasin arvontaa 1000 paukkuessa, sehän on ihan justiinsa. Ihanaa huomata, miten paljon lukijamäärä on kasvanut ja uusia lukijoitakin on tullut. Kiitos teille kaikille. Arvonnan järjestän, kunhan keksin palkinnon.

Neiti 4v sai oman bambipaitansa. Tähtitrikoo Saksasta Michas stoffeckelta. Tätä paitaa leikatessa huomasin, että kankaassa on virhe (koko matkalla toisessa reunassa toistuva painovirhe). Onneksi leikkasin tämän toisesta reunasta kangasta.
Bambin piirsin vapaalla kädellä suurentaen edellisen postauksen mekon kuvasta. Aplikointi samasta velourista kuin se edellinenkin bambi ja sydän siitä lasten tossusta.


Sitten vielä harmistus =( Tilasin yli kuukausi sitten Ruotsista merkkejä vaatteisiin ne on lähetetty minulle melkein kolme viikkoa sitten. En ole kuitenkaan vieläkään saanut niitä ja arvatkaa harmittaako?? Ilmeisesti ovat kadonneet postissa =( 
Niihin meni yli 30 euroa. Toinen harmistus koskee kangastilausta eräästä pikku"putiikista". Tilasin kankaat (en onneksi paljoa) ja muutaman päivän päästä (jo ennakkoon maksettuani) putiikin pitäjä pyysi tilinumeroani palauttaakseen rahat, koska ei kuulemma voinutkaan toimittaa tilaamiani kankaita. No, ainakaan vielä ei ole rahoja näkynyt. Samaan aikaan kyseisen kauppiaan facebook-profiili on kadonnut kuin tuhka tuuleen. Toivottavasti saan rahani takaisin. Pitkään harkitsin tilausta ja lopulta tilasin ja jättäydyin poissa eräästä kimppatilauksestakin, koska löysin haluamani kankaat tuolta. 
On taas vähän semmonen olo, että mihin tässä uskaltaa enää luottaa 
=( Muutenkin on rahat vähissä..
 Käyköhän muille koskaan näin?
  

4 kommenttia:

 1. tosi pirtsakka tuo kukkapaita.. ja varmasti kivan näköinen juuri noiden sukkien kanssa :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan pirtsakka paita!!
  Ja tuo bambipaita myös tosi kiva :)

  Mä olen turvallisesti tilannut merkit suomesta merkitse.fi, hyvä asiakaspalvelu.
  Tosi ikävä toi pienempi kangaskauppakin :(
  Toivottavasti muille ei ole käynyt noin!

  VastaaPoista
 3. voiei.. tosi huono tuuri ollut sulla.tilasitko minanambandista?
  toi raitapaita on tosi hieno.

  VastaaPoista
 4. Kiitos.
  Unikuu, juurikin sieltä ja olen tilannut kahdesti ennenkin ja aina on nauhat tulleet muutamassa päivässä. Ottaa niin päähän, kun toivoin saavani nauhat joululahjaompeluksiin. Eikä olis varaa uusiakaan tilata nyt =(

  VastaaPoista