torstai 4. marraskuuta 2010

Karkkipaperikassi

Välillä pitää tehdä jotain ihan muuta ;) Tarpeet tätä kassia varten on olleet kaapissa vuodenvaihteesta asti. Ei vain ole ollut inspiraatiota eikä muka aikaa.
Oli tosi kiva tehdä välillä muutakin kuin lasten vaatetta. Ja ai että tykkään tästä kassista tosi paljon (Vaikka meinasinkin polttaa pinnani kristallimuovia ommellessa, ois varmaan ollut paikallaan joku teflonteippi vai mikä se nyt on ;) Kahvoja ommellessa irtosi paininjalka ja kankeaa kassia käännellessä oli vahingossa mennyt siksak päälle ja ihmettelin miksi jälki on niin kummallista. Neulakin piti vaihtaa kertaalleen. Mutta valmista tuli ja jotain aion tehdä kyllä lisää nuista papereista, ainakin penaalin pojalle (ehkä useammankin).
Vuorena tässä on vanha ruskea lakana (samoin kahvoina).

Kuvaaminen on ihan hirveää kun on niin pimeää, enkä muutenkaan tykkää tuosta uudesta kamerasta ollenkaan. Jotenkin kassi ei kuvassa näytä ollenkaan niin kivalta kuin luonnossa. Tuo kristallimuovi on aika hankala kuvattava kun heijastaa takaisin.


 

Lisäämpäs tähän samaan postaukseen äsken valmistuneen Dajm-penaalin 12-vuotiaalleni. Vaikka tämä ei täydellinen olekaan, niin kelpaa pojalle ja itekkin tykkään. Ja sitäpaitsi harjoitus tekee mestarin =D Vuorena jälleen vanha kirppis-lakana (keltainen tälläkertaa), vetoketju myös kirppislöytö. Eli kierrätystä koko homma. Paitsi kristallimuovi ja sprayliima tietysti.
Voin laittaa paremmalla ajalla hieman ohjetta näiden tekoon, jos kiinnostusta on. Tässä 10-vuotiaan poikani tekeillä oleva ikioma joulukoriste karkkipapereista:
  
  

Pari kuukautta sitten kävjälaskuri tilttasi, silloin laskurissa oli vajaan vuoden aikana  n. 2000 käyntiä. Nyt on parissa kuukaudessa mennyt rikki 500. Muutama uusi lukijakin on tullut. Olen tosi iloinen. Jättäkää ihmeessä jotain viestiä tai palautetta, ihan mitä vaan. Ilahdun siitä tosi paljon. Ajattelin, että kunhan 1000 on täynnä, voisin miettiä jotain pientä arvontaa. 

6 kommenttia:

 1. Kiva kassi! Miten tuo on tehty?

  VastaaPoista
 2. Hieno tuo Geisha-kassi! Ehdottomasti laita ohje jos suinkin ehdit.

  VastaaPoista
 3. Wow, mä oon jo pitkään halunnut tehdä pussukoita ja nyssyköitä karkkipapereista, joten olet kirjanmerkeissä ja käyn taukoamatta katsomassa, koska ohjetta tulee =)

  VastaaPoista
 4. Ohjetta kehiin, joo! Mistä saa kristallimuovia?

  VastaaPoista
 5. geisha kassi on kyll ihana! Ite tykkäänkin gesha karkeista! Joulunahan saisi ison kasan materiaalia kasaan!

  VastaaPoista
 6. Voi kiitos!

  Rakastuin aivan täysin tähän ideaan ja ohjeillasi on proto jo kokeiltu. Muovi on aika haastava ommeltava, mutta pikkuhiljaa ;)

  VastaaPoista