perjantai 22. lokakuuta 2010

Tunikamekko kaavakokeilu

Pääsin onnekkaana mukaan kimppatilaukseen Saksasta. En oikein tiennyt mitä olisin tilannut ja jälkeenpäin huomasin, että monta ihanuutta jäi tilaamatta. Tuota pinkkiä kukkatrikoota tilasin ja semmoista ruskeapohjaista tähtitrikoota. Meillä on aika vähän tytöillä pinkkiä ym perinteisiä tyttövärejä vaatteissa. Tässäpä sitten tämmöinen oikein pinkki ja tyttömäinen kokeilu. Kiva kun voi pitää legginsien kanssa. Tykkään. 4-vuotiaalle tulossa samalla mallilla velourisena oma tunikamekko.



Sovituksen jälkeen lisäsin vielä eteen samaisessa tilauksessa tulleet velouriset silityskuvat, tuommoiset ihan pienet vaan. Nämä on kyllä tosi kivoja, saa helposti ilmettä yksiväriseenkin vaatteeseen. Kuvissa mekko näyttää melkoisen levottomalta, mutta ei se todellisuudessa ole ollenkaan paha.



Sillä aikaa kun ompelin, 4-vuotias viihdytti itseään keittiössä. Kävi pyytämässä punaista kangasta palasen ja liimaa ja muuten touhuili itekseen ;) Samaan aikaan kun lopetin ompelun, minua tervehti oikea korvatunturin tonttu =) Taitaa olla joulu tulossa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti