maanantai 13. syyskuuta 2010

Paitoja ja housuja

10-vuotiaan pojan t-paitapulaan helpotusta. Kaavana ottobren cws malli B, koko 140.

Kankaat lienee kaikille tutut, Ainotar Myllymuksuilta, konetrikoo (en muista oikeaa nimeä) Metsolasta.Tämä on tehty samalla kaavalla kuin edelliset. Kangas Löytöpalan palalaarista, nanson trikoo. Väri oli kiva, mutta jotenkin synkkä, joten aplikoin eteen tähden ja kanttasin keltaisella. Tulikin kivan pirteä.Ostin kirpparilta 80 sentillä kivankuosiset velourhousut, malli oli vaan huono meijän hoikkeliinille, joten laitoin resorin (edellispostauksen kirppislöytö) vyötärölle ja lahkeisiin ja tuli just hyvät =)
Viimeviikolla tein ekaluokkalaiselle pilvipaidan, joten tässäpä sille kaveriksi ruskeat velourhousut. Velour kangastukusta, kaavan piirsin omasta päästä, hieman otin mallia me and i:n housuista. Entinen housukaava oli kokoa, jota olen aina suurennellut tarpeeseen sopivaksi, jopa kokoon 128 cm. Nyt oli aika jo piirtää uusi, tämä on kokoa 134/140.Ennen:Jälkeen:4-vuotiaan pöksyille sama juttu. Nämä housut kaveri oli ostanut kierrätyskeskuksesta 20 sentillä. Malli oli liian matala ja lahkeet aika leveät. Tuli tosi ihanat kun lisäsin resorit. Resori löytöpalasta.

Ennen:Jälkeen:

Loppuun vielä pakko laittaa kuva 1-vuotiaastamme sovittamassa veljeni vanhoja kumisaappaita. Veljelleni on ostettu nuo v. -83 ja ovat kiertäneet suvussa siitä asti ja edelleen ovat ihan käyttökunnossa. Ihanan söpöset nokialaiset kokoa 20.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti