perjantai 29. tammikuuta 2010

Niin tarpeelliset potkuhousut

Kätevimmiksi asuiksi vauvalla on osoittautuneet terälliset olkainpotkarit, joita ei kuitenkaan meinaa kaupasta löytyä, ainakaan äitille mieluisissa väreissä. Miksi ihmeessä tarjolla on vain valkoista, vaaleanpunaista ja vaaleansinistä? Missä on VÄRIT, kirkkaat värit? Punainen, oranssi, vihreä, ruskea, keltainen. Jos löytyy mieluiset, niin sitten ne on terättömät. Mutta tällä meijän potkuttelijalla ei pysy mitkään sukat jalassa puolta minuuttia kauempaa. Ja sukkahousuja en halua kotona pitää alla. Ja ei, älkää ehdottako puolipotkareita! Nekin tämä vempula potkii pois =)
Ja on meillä muuten kolmet tutta:n 50-v juhlamalliston norsupotkarit, jotka on lemppareita ja kokoajan käytössä (lue: pesussa), mutta valitettavasti jäävät kohta pieneksi. Pitäis ettiä jostain isommat (74cm).
Eilen mietin, etten oo tainnu nuilla isommilla enää puolivuotiaana potkareita käyttää ja pohdin, että miksi, kunnes tajusin,että kaikki on olleet sen ikäisiä kesällä. Ehkäpä siksi kun on taidettu kulkea hellehepenissä...

Mutta siis, asiaan.. En löytänyt kaavaa tämmöisiin peruspotkareihin, niin tuossa toissa-aamuna päätin kokeilla josko saisin käyttökelpoisen piirrettyä ite. Ja tyytyväinen olen! Peikkopotkarit piti tehdä vielä väärään langansuuntaan, kun ei mulla ollut tuota kangasta kuin 0,5 m, mutta hyvin toimii nuinkin ja meneepähän pitempään kun venyy pituussuunnassa.
Kankaat, resorit ja rengasnepparit myllymuksuilta.


2 kommenttia:

  1. Tosi hienoja potkareita:D Tosi hyvän kaavan oot tehny.

    VastaaPoista
  2. Aivan hurmaavia potkareita! Minä myös tykkään että juuri tuon malliset potkarit on ihan ykköset sellaisella vauvalla joka ei vielä yritä nousta seisomaan. Sukat on muuten jossain aina ihan hukassa ja pikkuvarpaat kylmänä.

    VastaaPoista