lauantai 10. marraskuuta 2012

Pandafanin synttärilahja ja sytykkeitä

Yksi pieni pandafani-poika sai 3-vuotislahjaksi pandapaidan. Trikoopalasen löysin fb kangashamstereista ja koska se ei riittänyt koko paitaan (ja pelkkä panda olisi ollut aika kirjava), laitoin hihoihin ja takakappaleeksi mustaa trikoota.
Lahjan saaja tykkäsi :)


Joulumyyjäiset lähestyy ja sinne olen koittanut ommella kaikenlaista, luultavasti bloggailen niistä suurimman osan kuitenkin vasta myyjäisten jälkeen. Joitain vaatteita oon ommellut tytöille tarpeeseen ja käyttöön ja kuvaaminen on unohtunut ihan kokonaan. Tämmöinenkin tähtipaita valmistui joskus syksyllä Lindexin velourhousujen pariksi:


Yhtenä viikonloppuna askarreltiin lasten kanssa sytykeruusuja kananmunakennoista ja steariininjämistä. Kannattaiskohan näitä sinne myyjäisiinkin askarrella? Munakennoja ja kynttilänjämiä ois, ehkäpä laitan lapset hommiin ;) Ite en näillä millään raskis takkaa sytyttää, ovat niin ihania kimppuna pöydällä :)


2 kommenttia:

  1. voi kuinka ihana kimppu tosiaan!
    tykkään muistakin kyllä (siis ommelluista)

    VastaaPoista
  2. Ostin kirppikseltä sinun tuotteita, niin piti tulla katsomaan minkäslainen blogi sinulta löytyy : ) Saattavat vilahtaa lähiaikoina minun blogista ; )

    VastaaPoista