lauantai 17. syyskuuta 2011

Tunikoita ja paita

Sairastelu vei todella voimat. 15 päivän kuumeputki kaikkine ihmeellisine oireineen takana. Huh.
Parina iltana kun oli parempi olo, oli pakko hurauttaa nämä aiemmin leikatut tunikat 2v:lle. Kaavana uusimman ottobren Dreamland (helmaa hieman pidennetty). Tosi kiva kaava pitkästä aikaa. Tällä kaavalla teen lisää varmasti.
Etanakangas ostettu mikunlokin Mirkalta, kiitos sinne. Punahilkkakangas Ikasyrin salaisesta paketista, kangasta oli niin repaleinen ja 2-laatuinen pala, että hihat piti tehdä toisesta kankaasta, keltainen jersey ikasyriltä myöskin.Tämän paidan kangas tuli vaihdossa Unikuun blogin Jenniltä. Kiitos sinne siis. Heti kun tämän kankaan näin, tiesin, että siitä tulee paita pinkein tehostein meidän 5-vuotiaalle. Tässä se nyt on. Tykkään. Nappilista on ihan feikki ja ois voinut siitä vähän siistimmänkin tehdä, mutta kelpaa kuumehouruissa tehdyksi ;) Paita oli päällä paljon kivemman näköinen kuin tuossa kuvassa, mutta neiti karkasi paita päällään mummulaan, niin muuta kuvaa ei nyt valitettavasti ole.


Tämmöisiä pipoja on tullut tehtyä näköjään tälle syksyä kansMiten te muut ompelijat säilytätte resoreita? Musta tuntuu, että mulla ne on aina levällään kun tarvin jotain väriä. Ovat aiemmin olleet kahdessa (liian pienessä) muovilaatikossa. Nyt ostin isomman ja järkkäsin ne siihen, mutta toimivuudesta en osaa sanoa. Pienemmät tilkut jätin siihen pienempään laatikkoon. Vinkkejä otetaan vastaan. kaappiin en voi laittaa kun kangaskaapit on alhaalla ja ompelupöytä yläkerrassa ja mulla ne on oltava siellä missä ompelen.


Muistakaahan osallistua arvontaan edellisessä postauksessa, vielä viikko aikaa!

7 kommenttia:

 1. Ihanat tunikat, punahilkka sopii todella hyvin keltaisen kanssa!!! Minulla resorit laatikossa, olis vain läpinäkyvä...

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva tuo punahilkka. Kuosi ei ole oikein miellyttänyt, mutta tässä keltaiseen yhdistettynä se näyttää hienolta!
  Minulla resorit ovat samassa kaapissa/laatikoissa muiden kankaiden kanssa, aina hukassa...

  Manda

  VastaaPoista
 3. Minäkin ihastelen kuinka hyvin punahilkkaan sopii keltainen! Resorit on mulla laatikossa sikin sokin ja sitten ne pitää kipata sieltä lattialle, kun jotain etsii...

  VastaaPoista
 4. Hui hui - kuulostaa ihan siltä influenssalta, jonka nappasin kevättalvella. Sitä heikotusta kesti tosiaan pari viikkoa sen viikon kuume-särkyilyn jälkeen.

  Resorit täälläkin laatikossa ja lattialle kipataan myöskin.

  VastaaPoista
 5. Ihania tunikoita! Mulla resorit elfan lankakorissa, ja aina myllättynä sekaisin...

  VastaaPoista
 6. Kivan paidan sait tuosta funky paradisesta tehtailluksi! Hienosti käy pinkki tuon pariksi.

  Ja resorit mulla on tällä hetkellä kahdessa eri muovilaatikossa, niissä mitä-ne-nyt-onkaan-kannellisissa jutuissa, joille luvataan ainakin kymmenen vuoden takuu.. ja joista toisen kansi on haljennut parin vuoden käytön jälkeen. ;( Toivottavasti minulla on joskus iso kaappi johon mahtuu ihan kaikki ompelusälä kaavoista kankaisiin ja lankoihin, ja siellä oma laatikko resoreille.

  VastaaPoista
 7. Ihania kaikki tunikat! Millasella kaavalla oot toteuttanu?

  VastaaPoista