sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Bambimekko

Koko sunnuntaipäivän teki hirveästi mieli aplikoida jotain, mutta ei vaan missään välissä kerennyt enkä oikein tiennyt mitä olisin aplikoinut ja mihin. Illalla sitten lasten mentyä nukkumaan tuli ajatus ensin väreistä. Kello oli jo melkein puoliltaöin, kun päätin tehdä liivimekon ruskeasta joustofroteesta (myllymuksuilta joskus tilattu). Siinä sommitellessani päätin tehdä sittenkin ihan hihallisen mekon, koska kangas riitti juuri. Mekkoa leikatessani vielä mietin mikä olisi aplikoitava aihe, kunnes päädyin bambiin, koska se on ollut mielessä jo kauan.
Ensin oli tarkoitus leikata vaan palat valmiiksi, sitten ajattelin, että aplikoin vain kuvan ja jatkan loppuun toisella kertaa, mutta kuinka ollakaan, kello oli 1.30 kun lopetin. Valmiiksi astihan tuo piti tehdä. Ihana tuli, kokeiltu ei vielä olla.

Bambi aplikoitu velourtilkusta, kruunu ja sydän lasten kullanvärisestä kerhotossusta leikattu, silmänä pikkuinen helmi. Nauha michas stoffeckelta Resorit omista jemmoista. Kaavaa ei ollut, vaan leikkasin kankaat vapaalla kädellä.

Innostuksen tähän sain viimeviikolla kirpparilta löytyneestä moonkidsin mekosta, joka oli kylläkin erimallinen, mutta juuri samanlaista paksua joustofroteeta kuin tämäkin. Taidankin vihdoin tietää, mitä teen metsolan keltaisesta joustiksesta, joka on vuoden pyörinyt kaapissa. Tätä samaa froteeta löytyy myös punaisena multa, siitä ehkä jotain jouluista pirpanalle.


  

Nyt on mekko testattu ja hyvä on päälläkin =)


7 kommenttia:

 1. Kaunis mekko :)

  Tuttu tunne, varsinkin iltaisin tulee ajateltua että mä tän nopsaan ompelen, sit huomaakin ompelevansa jo seuraava vaihdetta ja kohta on jo teos valmis ja kello jo vaik mitä :D

  VastaaPoista
 2. Suloinen bambi! Olet kyllä taitava, minulta mekon leikkaaminen ilman kaavoja ei onnistuisi.

  VastaaPoista
 3. Voi mikä suloinen neitokainen <3 Sopii ihanainen mekko tosi hyvin tytölle!

  VastaaPoista
 4. Kiitos =) Tykkään itekkin tästä tosi paljon ja mekko on ollut koko päivän päällä. Oon vaan muutaman kerran aikaisemmin aplikoinut ja tämä onnistui kyllä siihen nähden mielestäni hyvin. Muutenkin nuo värit on mieluisat ja malli hyvä.

  VastaaPoista
 5. Todella suloinen mekko!

  VastaaPoista
 6. Hei, laitatko minulle s-postia lapasista. Ne blogissani olevat meni jo työkaverilleni, mutta voin tehdä lisää. Jatketaan juttua s-postitse.

  VastaaPoista