torstai 15. maaliskuuta 2012

Paitaa ja pöksyä

Nyt minusta tuntuu, että valitan joka postauksessa kiirettä ja sitä, kun ei ole aikaa ommella tai jos on aikaa joskus, niin ei vaan jaksa..Tätä samaa se on ollut taas. Lupaan lopettaa valittamasta ja ompelen ja päivitän blogia silloin kun jaksan ja ehdin :) On vaan turhauttavaa kun mielessä pyörii sata ideaa niistä tarpeista puhumattakaan, mutta se toteuttaminen jää nuista em syistä.

Noh, tässä nyt kuitenkin muutama valmistunut vaate, valmiiksi leikattuna odottaneet tuolla jo aikansa.

Kuopus sai pingviinipaidan ja joustofroteehousut. Pingviinitrikoo Michas Stoffeckelta ja housujen joustis muistaakseni Hannan kankaasta. Paidan kaava cws-a ja housujen oma (jota tarvii vähän muokata).Neiti 6v:lle violetista sydäntrikoosta peruspaita cws-a-kaavalla. En tykkää violetista oikeastaan ollenkaan, mutta siedän sitä toisten värien kanssa jollain lailla. Vastaväri keltainen on oikein kiva kaveri sille, vai mitä?
Sydäntrikoo Michas Stoffecken tyttövärisestä sydän-pallo-tähtipaketista.


Loppuun vielä kuva meidän nuoresta herra karvakorvasta. Jos joku muistaa sen loppusyksystä meille tulleen 600-grammaisen rääpäleen. Siitä on kasvanut tämmöinen. (Meillähän ei kissat hypi pöydillä, karvakorva vaan auttoi "äitiä" kirjeiden pakkaamisessa, huomatkaa teippi viiksissä ;) Ihan vaan tuon pölyhuiskun takia tämä kuva. Sillä oikeasti on hyvä ohikulkiessaan pyyhkäistä tv-ruutu pölyttömäksi :D
4 kommenttia:

 1. Ihan samat on fiilikset täällä. Ideoita ompeluun olisi ja tarvettakin, mutta aika ei millään meinaa riittää.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaapa tutulta. Aika ei riitä kaikkeen... Kivan yhdistelmän keksit liilaan kruunupaitaan.

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat setit! Tutulta kuulostaa, niin paljon ihania kankaita ja niin vähän aikaa :-)

  VastaaPoista
 4. Kivat setit! Violetti ja keltainen sopii hienosti yhteen :)

  VastaaPoista