tiistai 20. joulukuuta 2011

Kioskikissa mekkona

Ihastuin kuvissa kioskikissaan, mutta luonnossa kankaan pohjaväri ei ollut ollenkaan mieleeni. Mietinkin, että myynkö kankaan eteenpäin. Mutta 5v neiti ilmoitti päättäväisesti kankaan nähtyään haluavansa siitä jotain vaatetta. Siitä se ajatus sitten lähti ja tämmöinen mekkonen siitä tuli. Ruskea velour oli joku vanha jämätilkku ja jotenkin tuo huusi eteensä taskuja, niin tuli tehtyä muistaakseni ensimmäiset tämmöiset taskut.
Tätä ommellessa hurautin saumurilla nuppineulan yli niin lahjakkaasti, että molemmat terät taitaa olla entisiä ja nyt täytyy pärjätä hetki ilman saumuria :(
Josko tuo mies sais vanhat terät teroitettua töissä, kun ei raskisi uusia nyt ostaa.
Alkoi haaveiluttaa taas vaihteeksi uutta saumuria.. kummasti aina kun tuon kans tulee jotain ongelmaa eteen (vaikkakin tällä kertaa ihan itse aiheutettua).


Kissakin ihastui mekkoon, kaipa se tunnisti lajitoverinsa =D


8 kommenttia:

 1. Ihana! Tuo ruskea rauhoittaa kuosia kivasti :) Miulla on samaa kangasta ja on ajatuksena samalla tavalla käyttää ruskeaa osittain. Tosin pojalle suunnitteilla setti, eli ei mekko kuitenkaan :)

  Ihana kisuli :)

  VastaaPoista
 2. Kivannäköinen! Jotenkin tekee paljon ilmettä tuohon, kun on ruskea alaosa ja sitten taskun puolikkaat siinä päällä :)

  VastaaPoista
 3. Hauska! Kivan erilainen malli :)

  VastaaPoista
 4. Tykkään myös! Hyvä yhdistelmä!

  VastaaPoista
 5. Oi, todella ihana mekko. Ja tuo kisu on kyllä ihan mainio (siis tuo elävä). ;)

  VastaaPoista
 6. Tosi kivan idean keksit! Taskut ja helma toimii mainiosti yhdessä. Jaan harmistuksen saumurin kanssa - yleensä se kosahtaa just silloin kun olisi pino ommeltavaa ja pää täynnä ideoita...

  VastaaPoista
 7. Hyvää Joulua! terveisin Riitta Sinikka.

  VastaaPoista