torstai 29. huhtikuuta 2010

haalareita ja muruja

Mikkumuru hoitaa kissaa päällä uudet piparikukkahaalarit. Haalarin alla aiemmin tehty bambubody. Ihana kokonaisuus, niin pehmoinenkin. Alempana lisää juttua ja kuvia haalareista.
Eilen illalla innostuin ompelemaan parit haalarit. Molemmissa kaavana ottobren mustikka-haalari (oliko se 1/2010), resorit oon tykänny laittaa, pysyy lahkeet paremmin menossa mukana. Jostain syystä teen lähes aina vaatteista kokoa-paria isompia kuin käytetään. Raidalliset on vielä reilun mittaiset ja oikeastaan kukallisetkin, mutta niissä on pitkä resori ja hieman lyhyemmät lahkeet, eli menee pidempään. Oon ihan ihastunu näihin haalareihin. Ja turkoosiin =) Jos jollain on ylimääräisiä turkooseja velourtilkkuja niin mulle vois lähettää.
Kelta-ruskea velour Lasten Metsolan tilkkulaarista, piparikukka kangas sampsukasta, resorit Myllymuksuilta, vetoketjut Löytöpalasta.

Syksyllä tilatusta Rosamatildan Kittykitty-neuloksesta tei pikkuneitille tämmöisen setin kevääksi. Pitkään mietin, mitä tuosta kankaasta ompelen ja lopulta päädyin tähän. Koko on 80cm. Takin kaava on jostain vanhemmasta ottobresta hupparin kaava, jota muokkasin ja jätin hupun pois. Huputtoman vauvan takin kaavaa en äkkiseltään löytänyt. Housut on Ottobre 1/2010 Anis-housut, lakin ja tumppujen kaava oma.

Nuo suloiset Kavat-ensiaskelkengät löytyi muutama viikko sitten Paljekirppikseltä. Just kun menin pikaisesti kiertämään ja mielessä oli, että jos löytyis pikkuneidille kengät kevääksi. Ja siinä ne nökötti heti ensimmäisessä pöydässä kuin ottaen =) Pyörittelin pitkään ja mietin, ostanko, ja lopulta heitin koriin. Oli niin vähänkäytetyn oloiset, pohjat ei sisältä eikä ulkoa kuluneet lainkaan. Syy miettimiseen oli, että kengän kärjet oli puhkikontattu aika pahasti. Kotona muistin satiinimaalit, ja päätin vähän tuunailla. Eipä nuista kauempaa erota mitään ja ite oon niin tyytyväinen että sain 2 eurolla uudenveroiset kengät pikkuiselle =)

2 kommenttia: